reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

znalazlam na stronie peeonastick.com takie obrazek
twins.gif I wlasnie ona tlumaczyla to w ten sposob ze test owulacyjni szuka czlowieczk a test ciazowy tylko tej czapeczki. Dlatego owulacyjny moze pokazac ciaze. Napisala tez ze test owu musi byc pozytywny ale tez ze testy ciazowe sa wrazliwsze na HCG niz owulacyjne i szybciej mozna otrzymac pozytywny wynik na tescie ciazowym niz owulacyjnym

Strona:Pee On A Stick ~ OPK's as HPT's

Załączniki

• twins.gif
    twins.gif
    7,2 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Doska a ile duniowy masz normlanie cykl? Test owu moze ci sie zrobic pozytwny z dnia na dzien.... np dzis nie ma nic a jutro bedzie walic po oczach :-D nie zalamuj sie!

hej, wywróżyłaś mi !! ;)) test owulacyjny pozytywny, tak więc za chwilę przystąpujemy do igraszek ;)

a tak wogóle jeden dzień mnie nie było a tyle zaległości w czytaniu mam...

hej, wywróżyłaś mi !! ;)) test owulacyjny pozytywny, tak więc za chwilę przystąpujemy do igraszek ;)

a tak wogóle jeden dzień mnie nie było a tyle zaległości w czytaniu mam...

wróżką będę!!! heheh ale to prawda... wogole czytalam ze testy najlepiej robic wieczorem kolo 22 bo wtedy jest najwiecej hormonu.... ale ile w tym prawdy?

Milych igraszek!!!

A ja siedzie i ogladam O Matko!

Jezu dziewczyny ale mi dzis niedobrze.... normlanie masakra.... najpier zgaga a teraz mi slabo i mdli.... a niby dopiero owu byla... albo jest...bedzie... okropnie. Ide spac

Ku*wa...bateria mi padla w termometrze :angry:

Ostatnia edycja:
Witam z rana :-)

Byłam wczoraj u dentystki, powiedziała, że na początku ewentualnej ciąży lepiej nie ryzykować ze znieczuleniem i robiła mi na żywca. Pewnie bym się darła :-), ale przede mną był mój Mikołaj i miała robione 2 ząbki i nawet nie pisnął :sorry2: - wiec nie wypadało mi :tak:

A ja znowu ze spaniem mam problemy, niby taka zmęczona wczoraj poszłam spać a budziłam się w nocy chyba ze trzy razy, aż w końcu o 4.30 wstałam. Ogólnie lubię wstawać wcześnie (bo mam cały dom dla siebie i spokój) ale później ziewam cały czas w pracy ...

Czesc dziewczyny. Ja tez juz nie spie. Zaraz mykam do veta z moim Klaczkiem na kastracje.

Probowalam zmierzyc tempke ale nie widac .... buuu.... pojde kupic baterie utne sobie drzemke i zaznacze jako zaburzona.

Delewaare ja wczoraj ogladalam o matko I wlasnie dettysta mowil ze mozna znieczulenie byle zeby nie bylo to obkurczajace naczynia krwionosne. Ale super ze dalas rade :-D ja bym nie dala

Milego dnia!

Ostatnia edycja:
Heloł! Piękna dzisiaj pogoda co nie?

Mój mąż mimo rozmowy we wtorek nie przyjechał wczoraj wieczorem do domu na przytulanki. Buuuuu:(( wszystko jasne. A ja właśnie czekam do gina żeby powiedział, czy te pecherzyki pękły. Bardzo mnie bolą jajniki po tym CLO.

Umowilam sie z Panem stroicielem pianin na dzisiaj na 18-ta. Juz sie cieszę, ze sobie program.

Delewarre - coraz ładniejsze tempka. Trzymam &&&&&&&:)))

Agaawa, temperatura ładna, ale boję się, że to zasługa duphastonu. Niby w ulotce piszą, że nie powoduje wzrostu temp., ale u mnie zawsze jakiś ładniejszy wykres przy braniu tabl. Szkoda, że twój mąż nie dojechał, ale może pęcherzyki jeszcze nie pękły i Tobie jakoś się uda do niego ...

A pogoda jest cudna, za oknem niestety, bo siedzę teraz w pracy. Może jakoś uda mi się urwać wcześniej. Dzisiaj planuję umyć okna po tych tynkach - tylko 13 szt. :-)

reklama
Agaawa przykro mi, że mąż się nie pojawił... No ale może coś mu po prostu wypadło...

Ja mam dziś kiepski dzień... Wszystko mnie od rana dołuje :-(
Siedzę w pracy dopiero chwilę, a już myślę o tym kiedy będę w domu...

Miłego dnia Kobietki :tak:

06.05 - Anna2101 - test pozytywny!:))
14.05 - Katherinne
15.05 - Delewarre
18.05 - Sandra_best
21.05 - Dominisia875
22.05 - Colormania
23.05 - Agaawa
25.05 - Tygryseczek
26.05-27.05 Na_Ratunek
03.06 - Neta81
03.06 - Moniqaa