reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Witam serdecznie :-) Jestem tu nowa.
Mam już 10 letniego syna Dawida z poprzedniego związku i teraz staramy się z obecnym partnerem o wspólnego dzidziusia. Starania zaczeliśmy od maja, więc zobaczymy jak nam pójdzie. Wiem, że to dopiero początek drogi, więc troche się denerwuje. Pierwsza ciąża nie była planowana, więc takiego stresu i wyczekiwania nie było. A teraz jest całkiem inaczej. Mam nadzieje, że z Wami będzie mi łatwiej :-)

reklama
Witam serdecznie :-) Jestem tu nowa.
Mam już 10 letniego syna Dawida z poprzedniego związku i teraz staramy się z obecnym partnerem o wspólnego dzidziusia. Starania zaczeliśmy od maja, więc zobaczymy jak nam pójdzie. Wiem, że to dopiero początek drogi, więc troche się denerwuje. Pierwsza ciąża nie była planowana, więc takiego stresu i wyczekiwania nie było. A teraz jest całkiem inaczej. Mam nadzieje, że z Wami będzie mi łatwiej :-)

Witaj. Szybkiego zaciążenia życze :-D

Cześć Patka :-)

Właśnie jestem w pracy, a tak pięknie na dworze, słońce świeci, a ja tu muszę siedzieć:cool:
Tak myślałam,że znieczulenie można brać ale nie byłam pewna. Powiem dentystce. Jak będę musiała bez znieczulenia to nie wiem jak przetrwam :baffled: Osobiście wolę poród niż by mi ktoś miał coś robić przy zębach bez znieczulenia :tak:

Delewarre chcialam Cie poprosic zebys zucila okiem na moj wkres. Bo widze ze tez na ovufriend robisz....
Mianowicie zastanawiam sie czy jak jutro tempka skoczy to ovufriend mi zaznaczy owulacje? Bo ja do tej pory zapisywalam wszystko w zeszycie i robilam wykresik sama... nie wiedzialam ze takie programy sa :-D moglabys zucic okiem i podzielic sie spostrzezeniem?

Na_Ratunek, znawcą wykresów to ja nie jestem :tak:. Myślę, że Elmo bardziej Ci tutaj pomoże.
Ovufriend sam Ci pokaże owulację, ale musisz mieć zapisane chyba trzy temperatury po skoku. Tzn owulację pokaże na wykresie wstecz

Patka Witaj!!!! Razem zawsze jest lepiej!!!:) oczywiście życzę aby maj był miesiącem 2 kresek:) no i również zapraszam do naszej kolejki Cudownych Dziewczyn Oczekujących Na Mały Cud!!!:)

Delewarre współczuję...ja właśnie wrócilam z podwórka z Małym...ciepło jest...i to bardzo....i przy okazji pranie zrobiłam i na słoneczko wywiesilam:) szybciej wyschnie:) Mały ciągnie na trampolinę a że skonczył mi sie krem z filtrem, musiałam go do domku siłą wciągać:).

Na_Ratunek wykres rzeczywiście sam wyznaczy Ci owulkę...a mnie wykres szlag trafil...jak komp zaczął wczoraj wariować....;/ ale już się nie przejmuję...:) co ma być to będzie...ale myślę,że jeśli w tym miesiącu się nie uda....a tak coś czuję...to od przyszłego zacznę znów notować i testy owulacyjne sobie kupię:)

A i jeszcze muffinki mi się w piekarniczku pieką....pyszne z otrębami i cynamonem:)
Obiecałam Małemu:)...i ile frajdy miał z pomagania:)
Powiedział, że Tatusiowi zostawi....ale ja nie wiem jak poskromię mój apetyt na nie:)

Ostatnia edycja:
Dominisia ja uzywalam testow owu ale nigdy nie mialam pozytywnego... w dniach plodnych byla druga linia ciemniala ale nie bylo pozytywnego.... Bylam akurat na USG dzien po owu i lekarz mowila ze owu byla, widocznie testy nie sa dosc czule. Powiedzial ze jak do konca wakacji nic nie wyjdzie to zrobi mi monitoring :-D

Dominisia, to mi smaka tymi muffinkami zrobiłaś. Może też zrobię wieczorem :)
Ja też z Mikolajem skaczę na trampolinie (tzn. teraz nie :) ), ale przy ni to wymiękam, nie daję rady. On skacze od kiedy przyjdzie z przedszkola do późnego wieczora :)

reklama
Delewarre muffinki prawie zjedzone...masakra!! ale obżarsto....;/ ale co zrobić jak są takie pyszne??
Ja też nie wiem skąd dzieci po całym dniu biegania, skakania, tańczenia mają jeszcze mega siły na trampolinę...czy my też takie byłyśmy??

Na_Ratunek ja kiedys dawno dawno dawno temu kupiłam te testy ovu i przyznaję się bez bicia że nigdy nie rozumialam o co w nich chodzi...instrukcja była do d**y..i też chyba komus podarowalam, a ja trzymam kciuki żeby wyszło szybciej niż do wakacji:)

Do góry