Dzien dobry Kochane w piękny poranek
Od niepamiętnych czasów tak "prędko" wstałam
Agaawa Kochana Nasza...cieszę się, ze porozmawiałaś z Mężem
zawsze masz tez obraz sprawy z drugiej strony. I ja uważam z własnego doświadczenia, że lepiej dać sobie trochę luzu bo zamiast normalnego życia ciągle musimy nosić jakiś ogłupiający pancerz i się blokujemy. Będzie dobrze
...co do tabletek to jeśli Ci One nie utrudniają życia tzn.nie zawraca Ci się w głowie ani nie masz przez nich jakichś dziwnych dolegliwości, to bierz je...no bo w końcu przecież chyba nie chcesz cały miesiąc w celibacie żyć
a jeśli One nie zaszkodzą to czemu by ich nie brać??
Ja też skończyłam z pomiarami tempki i wogóle z tym wszystkim...jeszcze wczoraj mi ovufriend padlo więc tym bardziej odczytuję to jako znak
Będzie co ma być
Moniqa ja ogólnie to mega leniuch jestem....ale, że trampolina w ogrodzie to wczoraj z Małym korzystalam...heh....i o dziwo Zero zakwasów
....kiedys chodzilam na fitness...fajnie było ale drogo a ze nie pracuję, to nie chciałam dodatkowo obciążąć budżetu...A jeśli chodzi o te sterydy...to gdzieś wyczytałam, że one jako tako nie szkodą, aż tak bardzo...ale nie znam się na tym za bardzo
delewarre...ja myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie...chyba, że możesz zrobić test i Ci się wyjaśni...ja pamiętam, że poszłam do dentysty i chirurgicznie mi zęba wyrywali...szycie...rtg..3 znieczulenia...a po wszystkim za 2 tyg okazało się, że byłam w ciąży....nie wiedziałam tego...nawte nie przepuszczałam...bo przecież gdybysmy tak cały czas myślały to szczerze nic nie mogłybyśmy robić.....żeby ewentualnie nie zaszkodzić
ale porozmawiaj z lekarzem, że jest taka opcja...że możesz być w ciąży...on napewno Ci doradzi co i jak