reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

łaaaa, ale tu ruch :) wybaczcie, ale doczytam za chwilę, bo wróciłam właśnie z budowy.
Ktoś u o kurzu pisał. Mam dom właśnie świeżo po tynkowaniu i 2 cm warstwy pyłu na podłodze. Byłam tam dzisiaj trochę posprzątać i zrobiłam jakieś 2 metry kw. :-) W takim tempie zejdzie mi miesiąc na cały dom :tak:

Idę się wykąpać i jeszcze tu wrócę :tak:

reklama
Delawarre mam pytanie, bo widzę że też jesteś 4 dpo, masz objawy jak przed @? I może wiesz czym jest to spowodowane, i czy w poprzednich cyklach po owu też tak miałaś?

Colormania ja zadnych lekow oprucz witamin i kwasu foliowego nie biore.

Moniqaa no to trzymam kciuki za @ oby jak najpredzej :-D

Elmo za ciebie tez kciukasy skoro chcesz @ :tak:

Ja nie wiem kiedy sie wpisywac na testowanie :sorry: Jesli jutro tempka skoczy to testowas moge juz 21 maja... no ale wpisze sie narazie na 26-27 maj :-) najwyzej sie zmieni

06.05 - Anna2101 - test pozytywny!:))
14.05 - Katherinne
15.05 - Delewarre
18.05 - Sandra_best
21.05 - Dominisia875
22.05 - Colormania
23.05 - Agaawa
25.05 - Tygryseczek
26.05-27.05 Na_Ratunek
03.06 - Neta81
04.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2

Dziewczyny Umieram:)

Właśnie wróciłam do domku...po godzinnej skakaninie z Małym na trampolinie....i jak głupia robiłam co mały każe "Mamuś!!! Pupa!! Nogi!!!" i chyba z milion razy tak...i teraz nie wiem co bardziej czuję czy pupę czy nogi...!!

Moniqa kochana a może okres rzeczywiście się nie pojawi?? Oczywiście trzymam kciuki!!:*

Elmo2 ja tak samo mam jak Ty...z wiekiem kurzu nie widać:) ale od razu dodam, że mój Mąż to pedant i On widzi...ale też On ściera:) więc ja teoretycznie zawsze nie widzę:)...i dobrze, że jeszcze się nie zorientował:)

Dominisia ja po trampolinie na drogi dzien nie moge sie z lozka podniesc :-D rodzice maja dla brata w ogrodzie i jak jestem w domu to skaczemy... zabawa super ale zakwasy... porazka :-D idz sie wymocz w cieplej wannie :-D

Własnie się "wyparzyłam" :) obym jutro wstała:)...choć już troszkę w tym tygodniu skakałam:) a zabawa rzeczywiście przednia:)...tylko mąż przyszedl z zapytaniem czy zostawiłam sily dla Niego:)....jak ja Kocham Mego Męża:)

Dziewczyny padam na twarz, właśnie wróciłam z pracy, jestem strasznie zmęczona, nic tylko ciepła kąpiel i łóżko.. Robiłam test owulacyjny i znowu d.upa.. eh... dzisiaj mnie lekki dołek dopadł, w pracy widziałam pełno kobiet z brzuszkami ciążowymi, młodych mamusiek z wózkami i ich pociechami.. a ja ?? a ja nawet głupiej owulacji nie mam.. :crazy: :crazy:

Dziewczyny padam na twarz, właśnie wróciłam z pracy, jestem strasznie zmęczona, nic tylko ciepła kąpiel i łóżko.. Robiłam test owulacyjny i znowu d.upa.. eh... dzisiaj mnie lekki dołek dopadł, w pracy widziałam pełno kobiet z brzuszkami ciążowymi, młodych mamusiek z wózkami i ich pociechami.. a ja ?? a ja nawet głupiej owulacji nie mam.. :crazy: :crazy:

A ktory dzien cyklu masz? Moze jeszcze owu przyjdzie.....
Ja testow owu nie uzywam bo mi zawsze blada kreska wychodzila w czasie owu nigdy pozytywny :-D a owu byla...

Dominisia no maz tez swoja "skakanko" chce :-D dobrze ze taki chetny tylko sie cieszyc :-)

06.05 - Anna2101 - test pozytywny!:))
14.05 - Katherinne
15.05 - Delewarre
18.05 - Sandra_best
21.05 - Dominisia875
22.05 - Colormania
23.05 - Agaawa
25.05 - Tygryseczek
26.05-27.05 Na_Ratunek
03.06 - Neta81
04.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2

reklama
Delawarre mam pytanie, bo widzę że też jesteś 4 dpo, masz objawy jak przed @? I może wiesz czym jest to spowodowane, i czy w poprzednich cyklach po owu też tak miałaś?

Teraz mam takie objawy i coś mi się wydaje, że mam tak w tych cyklach, w których biorę duphaston :baffled: Zresztą duphek robi mi wszystkie możliwe objawy ciąży, ostatnio nawet byłam już pewna że się udało, a było wielkie nic :-( I raz tak miałam jak faktycznie zaszłam w ciążę (bez duphastonu), ale później niestety ją straciłam :-( Czyli to może być wszystko :-)

Do góry