reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Na ratunek witaj. Razem razniej :tak:
Colormania to napewno nie sa objawy ciazy bo od owulacji do samego zagniezdzenia zarodka mija kilka dni. Samo polaczenie sie plemnika z jajeczkiem nie oznacza jeszcze ciazy :-) a implantacja zarodka to caly proces. Oczywiscie mozna wtedy odczuwac bole jajników, osłabienie, skok tempki w okolicach 7 dnia po owulce, lekkie plamienie implantacyjne ale te objawy moga wystapic a nie musza. Trzymam kciuki aby to byly objawy zagniezdzenia, badz dobrej mysli.
Napewno kazda z nas, albo przynajmniej wiekszosc miala w zyciu sytuacje, moze nie jedną, kiedy spoznial sie @ i wtedy strach, bo nie bylo planu cizy i wtedy widzialysmy u siebie wszystkie objawy ciazy :-D jak sie czlowiek dobrze nakreci to i objawy roznych chorób tez znajdzie, taka juz psychika czlowieka.
Doska testy owulacyjne z reguly robi sie raz dziennie, najlepiej wieczorem, pamietajac o tym aby 2-3 godz wczesniej powstrzymac sie od picia. W przeciwnym wypadku mocz bedzie zbyt rozcienczony i test bedzie niewiarygodny. Jak zobaczysz juz wyrazna kreske testowa to mozesz probowac testowac 2 razy dziennie, moze uda Ci sie dokladniej wylapac moment piku LH.
Moniqa moze razem dostaniemy @ i razem zaczniemy nowy cykl :-) choc mam nadzieje ze u mnie tak szybko nie nadejdzie a u Ciebie juz temp spada takze pewnie tuz tuz. Super ze wyniki ok, coz moge Ci wiecej doradzic? Chyba nic, ogolna morfologie napewno juz zrobilas, sama sie zastanawialam co jeszcze... myslalam nad usg piersi bo ostatnio robilam 1,5 roku temu ale wyczytalam gdzies ze powinno sie zrobic nie pozniej niz 3 miesiace przed planowana ciaza wiec teraz juz za pozno. Wspolczuje klopotów z lekarzami, ale tez wierze ze wszystko jest dobrze.
Dominisia tempka poszybowała w góre wiec juz po owulce. Mam nadzieje ze wykorzystalas m na maxa :tak:

reklama
Na ratunek serdecznie witamy:)!!

Kochane moje ale się wkurzyłam...heh...6 razy zawiesił mi się komp....potem nagle czarny ekran....potem się udało odpalić...a wszystko wtedy jak uzupełniałam wykres ovu...i co się okazuje??? Wszystko ZNIKNĘŁO!!! wrrr.....jak pech to pech....myslałam, że może w moich wcześniejszych postach zapisało się choć troszkę...a tu g***o;/....no cóż, będę sobie mierzyć tę tempkę...i na karteczce zapisywać...

Męża jeszcze trochę wykorzystam:)
Ale jakoś i tak nie robię sobie wielkich nadziei... wogóle to myślę, że im bardziej chcę być w tej ciąży tym dłużej się na nią naczekam....wczoraj małż mnie prosil bym tak czasem się nie nakręcała...bo on drugi raz nie chce przechodzić przez moje zalamanie...

Elmo2 rozsądek mówi jedno, ale serce drugie. Tak długo czekamy z moim na bobasa, że schizuję cały czas. Tym bardziej że muszę wtedy wiedzieć jak najszybciej bo mam problem z hormonami a w dodatku mam ciężką pracę.

Elmo dziekuję za powitanie :tak: Trzymam kciuki żeby @ się nie pojawiła

Dominisia Witaj :-) Też myślę że im bardziej sie chce to trudniej wychodzi. Ja narazie staram się nie nakrecac :-D ale łatwiej powiedziec trudniej zrobic :-D

Colormania życze ci żeby to była fasoleczka :tak

U mnie tempka spada wiec mam nadzieje ze owu czaji sie za rogiem :tak:

Dominisia co za pech! Sprawdz raz jeszcze raz, przeciez to sa strony na ktorych sie loguje, jak to mozliwe zeby tak znieknelo wszytsko? :szok: Kurde przerazilam sie.
Na ratunek tzn. ja czekam na @ :-), zle sie wyrazilam, jeszcze sie nie staram, dopiero w nastepnym cyklu, chodzilo mi o to ze chcialabym aby @ nie nadeszla wczesniej niz w weekend, faza luetalna bylaby wtedy odpowiednia.
Colormania bardzo mocno zaciskam za Ciebie kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Masz racje, jesli sie czegos bardzo chce, to ciezko sie nie nakrecac.

Elmo2.....nie wiem co porobiłam, ale wszystko zniknęlo...a mnie już złość też zniknęła...kiedyś tak samo mi się zrobiło tylko z inna stronką....wcięło wszystko....i tak sobie myślę, co ma byc to będzie...:) jak się loguję to piekny pusty wykres:) heh...

Colormania...będzie dobrze no bo przecież innej opcji nie bierzemy no nie??

Dziękuję dziewczyny za wsparcie :) Mam nadzieję że nam wszystkim się uda. Przecież jest wiosna i wszystko się budzi do życia :))

hej:)
melduje się staraczka weteranka:)zadomowiona na staraczkach lutowych:) ale pełna wiary -że w maju może sie uda:)
wiwat maj-tak mi się spodobało i nastroiło znów pozytywnie do staranek że hoho:)
powodzenia dla wszyskim , niech ten cykl starankowy bedzie zakończony pozytywnie:)

hej:)
melduje się staraczka weteranka:)zadomowiona na staraczkach lutowych:) ale pełna wiary -że w maju może sie uda:)
wiwat maj-tak mi się spodobało i nastroiło znów pozytywnie do staranek że hoho:)
powodzenia dla wszyskim , niech ten cykl starankowy bedzie zakończony pozytywnie:)

Kochana trzymamy kciuki za każdą osóbkę na tym forum starającą się o Mały Cud!! Nie ważne jest czy z grudnia, stycznia, czy innego miesiąca...każda z nas przecież przechodzi przez to samo....a przecież najcudowniejsze jest w Nas to, że wspólnie idziemy czasem przez trudną drogę:)...no i cel przyświeca nam jeden...Dzidziuś:) WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA WAS:*

reklama
witam ja jednak tez do was zawitalam , wlasnie@ nadeszla czyli nastepny maj na starania. coz pozyjemy zobaczymy :-)

Do góry