reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Karola, dzięki za info.

Doska1
, sama nie wiem, co sądzić zarówno o testach, jak i moim cyklu.

Zobaczymy, co życie przyniesie :) Póki co "możliwość" jest nieśmiała, więc się nie nakręcam ani nie nastawiam. Jak się nie uda, to będę już z większym wsparciem walczyła po ślubie :)

Ulika, ten cykl będzie szczęśliwy!

Hai, czekam na wieści o pozytywie :)

reklama
Hey Kobietki :)

Wpadłam się przywitać... Jak tam po weekendzie?

My w końcu ruszamy ze starankami i czekamy na owu :-D
Mam nadzieję, że teraz już się uda.

Trzymam kciuki za nas wszystkie &&&&&&

|| Anna2101 , Katherinne , Delewarre , Dominisia875 , Małkus , Agaawa, Asicka3, Ni_kusia, Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358
20.06 - Waiting4beans
30.06 - Tygryseczek
01.07 - Moniqaa

03.07 - Neta81
07.07 - Ulika

też wpadłam na chwileczkę aby się przywitać :) dzisiaj mam zły dzień już od samego rana, a raczej od wczoraj wieczora, pokłóciłam się z mężem o sex !! Po prostu tak mi humor popsuł że nie mam ochoty się z nim dzisiaj widzieć.. Dzięki bogu idę do pracy i wracam wieczorem, co nie zmienia faktu, że czeka nas poważna rozmowa..

Hey Kobietki :)

Wpadłam się przywitać... Jak tam po weekendzie?

My w końcu ruszamy ze starankami i czekamy na owu :-D
Mam nadzieję, że teraz już się uda.

Trzymam kciuki za nas wszystkie &&&&&&

|| Anna2101 , Katherinne , Delewarre , Dominisia875 , Małkus , Agaawa, Asicka3, Ni_kusia, Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358
20.06 - Waiting4beans
30.06 - Tygryseczek
01.07 - Moniqaa

03.07 - Neta81
07.07 - Ulika
brakuje tutaj mnie

Witajcie poniedziałkowo!

ja właśnie wróciłam z Luxmedu. Jestem wk...na na maxa. Umawialam sie na ta wizytę z dużym wyprzedzeniem, bo cżekalam, żeby dr miał możliwość zrobienia USG. I wyobraźcie sobie, ze nie zrobił! Wizyta trwała 5 minut, wypisał mi skierowanie na bhcg i na wizytę z USG. W recepcji mi powiedzieli ze za tydzien! Wkur....sie i kazalam im umówić mnie jak najszybciej - na jutro mnie umowili po mojej interwencji. Dr nawet nie zapytał o nic, nie zrobił wywiadu, nie dał skierowania na badania, Nic! Chyba szukam innego prowadzącego w luxmedzie, albo zrezygnuje z abonamentu, bo to nie ma sensu. I tak musze chodzić prywatnie do mojego gina - 200 zł za wizytę, bo luxmed jest mega gowniany. Oni by chcieli samych zdrowych, bezproblemowych pacjentów.

Agaawa no nie, jak tak można. Nie dziwię się, że się wk*** ja od samego przeczytania tego tak samo zareagowałam....... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Verita to dopisz się proszę :)
Ja przykleiłam ostatnią listę którą znalazłam, ciężko ogarnąć. Dużo łatwiej jak każda dopisuje się sama czy tam sama zmienia :tak:

Agaawa, nie dziwię się, że się wnerwiłaś :angry: Ja jestem w Medicover i póki co nie narzekam.

Jednak te testy działają ;) Dzisiaj bez większego przekonania zrobiłam i oto wynik:
2013-06-10 12.52.06.jpgDwie grube, wyraźne krechy ;)
Zobaczymy za dwa tygodnie ;) Jakoś uwierzyłam, że już po owu, więc prawdopodobnie wstrzeliliśmy się idealnie ;)

Załączniki

• 2013-06-10 12.52.06.jpg
    2013-06-10 12.52.06.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 29
Babygg ale piękne testy, działajcie koniecznie i jeszcze poprawcie:)) &&&&

i umowilam sie dziś do poradni genetycznej, bo po 35 r.z. To jest konieczne.

reklama
Ja też się dziś wku... ogólnie to szukam pracy i szczerze mówiąc to już byle jakiej żebym tylko coś robiła bo w domu już świra dostaje. Do monopolowego potrzebowali na zwykłego sprzedawce, który będzie się nocami użerał z pijusami i dziś pojechałam na rozmowę i :szok:. Pani mi powiedziała, że jest 6 osób i ona musi wybrać odpowiednią i jak chcę pracować to mam sobie wybrać jakiś konkretny dzień i przyjść na 12 godzin do pracy oczywiście nie odpłatnie i jeżeli dziewczyny (osoby tam pracujące) będą akurat ze mnie zadowolone to mnie zatrudnią na 1/8 etatu :szok:

Czy to nie jest wyzysk? Sądzę, że osób poszukujących pracy jest dużo więcej w mojej miejscowości i przez jakiś czas będzie miała darmową siłę roboczą. Jestem po prostu oburzona takim zachowaniem prywatnych przedsiębiorców!!! Kiedyś byłam nieodpłatnie przez 3 dni jeździłam do takiego sklepu (15km)i mi powiedzieli, że się odezwą i cisza do dziś. Nigdy więcej się nie dam nabrać. To jest czyste oszustwo i wyzysk. Miałam ochotę zadzwonić do Urzędu Pracy i powiedzieć co się tam wyrabia, ale mąż mnie uspokoił. Ale i tak cały czas o tym myślę, jak tak można?

Jestem za młoda żeby pamiętać lata 80,ale rodzice mi opowiadali, że za czasów PRL to ludzie musowo musieli pracować. Jak ktoś nie pracował to zamykali, a dziś? Co się stało z tą polską? Żeby człowiek po studiach nie mógł znaleźć pracy to jest jakaś paranoja w głowach to wszystko się nie mieści. Obłęd.

Już Wam nie zawracam gitary, wybaczcie, ale musiałam się gdzieś wyżalić i powiedzieć co myślę.

Do góry