reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

hej kobitki, wczoraj po pracy pojechaliśmy z mężem do szpitala, bo to moje krwawienie coraz większe było:baffled: pani doktor mnie zbadała i powiedziała że to jest krwawienie owulacyjne, na moje pytanie dlaczego takie intensywne to mi powiedziała że widocznie jajeczko musiało pęknąć.. Szczerze mówiąc aż mi się wierzyć nie chciało.. ja bym to potraktowała jako okres.. :p tak mi leci, jak woda z kranu..:sorry:
Dobra ja uciekam, musze się szykować do pracy, życzę Wam kochane spokojnego i słonecznego weekendu :):)

reklama
Helol! Ja od wczoraj dużo spokojniejsza. Mężu wrócił, jem pyszne truskawki z bita śmietaną, dzisiaj jedziemy odebrać prezent dla mojego męża na 40-te urodziny, które ma w piątek. Kupiliśmy kamerę 3D. Szał pał! Jak w pn zobaczę ciaze u lekarza, to w sobote powiemy rodzicom na imprezie urodzinowej mojego męża.

ale Wam zazdroszczę, ze czekacie na kolejne dziecko, macie pełna rodzine. Fajnie chyba mieć takie 3,5 letnie dzieciaczki.

Doska - jakieś to dziwne, ale chyba gin sie zna na tym. Ja nigdy nie miałam nawet plamienia okoloowulacyjnego. Tylko sie nie zamartwiaj, skoro gin mówi ze jest ok.

Moniqua - jak tam samopoczucie?

Agaawa oj zazdroszczę Ci tych pysznych truskaweczek:-p Będę też musiała poprosić małża aby jutro kupił bo mi takiej ochoty narobiłaś.. Szkoda że nie jestem w ciąży, bym miała wymówkę żeby go posłać już teraz :D
Jeżeli chodzi o moje krwawienia, to już jest lepiej, powiedziałabym że o niebo lepiej, praktycznie ustępuje.. Ale na teście owulacyjnym nadal brak 2 kreseczek.. ehh;/

Hey :)

Agaawa to dobrze, że troszkę się uspokoiłaś :tak:
W poniedziałek koniecznie musisz nam też dać znać co tam lekarz zobaczył, a najlepiej jeszcze pokazać nam fasolinkę na zdjęciu :tak:

A u mnie bez zmian :-D Wczoraj prałam, a dziś mnie natchnęło na odmrażanie lodówki i szorowanie kuchni i łazienki:sorry: Ja nie wiem co się ostatnio ze mną dzieje, wpadłam w jakąś manię sprzątania :szok: To do mnie niepodobne :szok:
Jutro mąż też od rana w szkole... już myślę co by tu od rana posprzątać :eek: Chyba sobie znalazłam sposób na przekierowanie myśli z fasolki na porządki :eek: Ciekawe tylko kiedy stracę zapał :rofl2:

Kobietki a co tam u Was, bo coś milczycie ostatnio....

|| Anna2101 , Katherinne , Delewarre , Dominisia875 , Małkus , Agaawa, Asicka3, Ni_kusia, Elmo2
09.06 - Ulika
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358
20.06 - Waiting4beans
30.06 - Tygryseczek
01.07 - Moniqaa

03.07 - Neta81

o jaaa, truskawki, też bym zjadła :-D

doska testy owulacyjne owszem czasami są pomocne ale czasami o kant duuuupy można je potłuc...

mnie pokazywały II mocne kreski a owulacji nie było na 100%, bo one w sumie pokazują tylko wzrost LH a nie czy pęcherzyk pęka :baffled:

A u mnie pokazywały slaba kreskę wiec myslalam ze owulacji nie ma i nie staraliśmy się za bardzo. A dzisiaj rano zrobiłam test ciążowy i sa 2 kreseczki. :-D:-):-D DOBRZE ZE MOJ DZIALAL bo jakbym na test czekała.....

Ha, Verita, gratulacje :-) to niespodziankę miałaś :tak:

A ja wczoraj robiłam gołąbki i tyle ich narobiłam, że musiałam pomrozić bo nie dałoby się ich zjeść :) Ja to tak mam jak już się za coś wezmę, to koniec.

Delewarre ale mi smaka narobiłaś tymi gołąbkami, a już daaawno nie jadłam oj dawno...
Verita zazdroszczę ;) ale serdecznie gratuluję i trzymajCIE sie zdrowiutko. Ja dziś czekam na @ bo jej oficjalny termin, a czuję że przyjdzie bo tak jak Moniquaa pisze o nadzwyczajnej sile, tak ja właśnie mam takiego speeda zawsze przed @ i wczoraj też nie wiem co mnie naszło.. wysprzątałam całą chatynkę, odchwaściłam działkę i wzięłam się za przetwory. Zamroziłam sobie szpinak, natkę pietruszki, koperek... - swoją drogą polecam Wam takie rozwiązanie, porcuję sobie po kilka piórek w sreberko aluminiowe i jak znalazł do obiadku. Kiedy zimą brakuje witaminek to taka namiastka "nowalijek" mile widziana zwłaszcza dla staraczek albo brzuchaczek właśnie :-)
Hai24 czy dobrze się już czujesz? napisz jak przetrwałaś tę imprezkę, na którą się wybieraliście.

verita ale niespodzianka! takie niespodzianki są najfajniejsze! gratulacje!

delewarre wyślij jakiegoś gołąbka do mnie, może doleci na obiad :-D

ulika dobry pomysł z tym mrożeniem, też muszę tak zrobić!

my już po dwóch partyjkach ping ponga :-D wczoraj wyciągneliśmy stół i ostro gramy! :rofl2:

dziś rano miałam dziwny epizod, śluz nadal barwy mlecznej ale zaczął się rozciągać :confused:
na razie jeszcze nie zaznaczam tego na wykresie bo zobaczę czy popołudniu też tak będzie.

reklama
Verita gratuluję :):)

A my cały weekend mieliśmy teściów u siebie więc jestem dziś padnięta:-)
jeszcze nic nikomu nie powiedzieliśmy o ciąży...wstrzymamy się bo u lekarza jeszcze nie byłąm choć tak się chce wszystkim już oznajmić dobrą nowinę;-)

Do góry