reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Nikusia, trzymam kciuki! Na pewno będzie dobrze!
Moniqaa, może monitoring nie jest złym pomysłem? Będziesz miała czarno na białym.
Agaawa, powodzenia :) Dasz radę!
Elmo, u mnie dzisiaj na szczęście słonko świeci.

Miłego dnia wszystkim :)

Ktoś zrobił test?

reklama
Pan dr bardzo mily powiedział ze jest wszystko ok,ze to bardzo wczesna ciąża,widac tylko mały cień...proponuje poczekać bo plamienie jest niewielkie. Nie chciał dać leków bo jak stwierdził jak bede miała porobić to i tak poronie...tak więc wróciłam do pracy i staram się nie stresować. Mojego lekarza na złość nie ma będzie we wtorek dopiero i wtedy pójdęde na wizytę hak dotrwam. Wczoraj miałam ciężki stresujący i męczący dzień,chwile nosiłam córkę..moze to przez to...

Nikusia, uważaj na siebie! Dobrze, że wszystko ok. Może by się przydało kilka dni L4? Na pewno by pomogło wyciszyć ewentualne plamienia...

Dzięki dziewczynki za przywitanie:-)
Elmo2 widzę że cykle mamy zsynchronizowane :) zdradź kiedy sięgasz po test? Ja każedego poranka mam problem z powstrzymaniem się od tego... myślę że sobota 09.06 to moje maksimum cierpliwości. Czy mogę prosić o wciągnięcie na listę?
Wiem że nie powinnam się tak nakręcać, że tylko spokój, no stress..ble ble ble ale niech ktoś jeszcze doradzi jak to zrobić? bo tego nie wiem.. Dziewczynki życzę Wam wszystkim jak najlepiej! Kochane jesteście i cudnie się czyta wpisy takich świadomych, zdecydowanych, przyszłych matek :) - bo w to wierzę na 100%

Sek w tym,ze chetnie bym wzięła l4 ale mogę tylko w tym tygodniu. W przyszłym koleżanka ma urlop i nikt mi nie zgodzi się na wolne:( muszę wytrzymać. Wiadomo ze jak będzie gorzej nic mnie nie będzie interesować. Ale brzuch mnie po olewa tylko jak na okres a to normalne a tak to wszystko jest ok. Możee to z przemęczenia...zawsze mogę poprosić koleżankę ginekolog o leki i pomoc. Na razie stoicki spokoj ,przynajmnie się staram :) dziękuję za dobre słowa :)

Nikusia do chyba dobre wiesci. Nie łatwo sie wyłączyc ale odpoczywaj jak najwiecej i bron Boze nie nos córki na rekach. &&&&&&&& aby bylo dobrze!
Ulika a daj spokoj. Z tego czekania osiwiec mozna :-D Ja juz zatestowalam wczoraj i oczywiscie pudlo. Jutro 12 dpo wiec sprobuje raz jeszcze testem o czulosci 10 i w sobote. Oby tylko @ do tego czasu nie przyszla!!! Wiec wiedz ze nie jestes sama. Ktory dzis u Ciebie dzien po owulce?

reklama
Elmo2-dziś mam 30 dzień cyklu (a zawsze miałam 28-dniowe). Może owulacja się przesunęła i stąd to opóźnienie... nie wiem:( ale na następny cykl chcę się zaopatrzyć w testy owulacyjne,żeby lepiej wytropić jajeczko. Polecasz jakieś z własnego doświadczenia? Płytkowe czy może paskowe?

Do góry