reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Agaawa nie zamartwiaj się tyle, Twoje Maleństwo na pewno to wyczuwa.
najważniejsze że Twoja fasolka sie rozwija co potwierdza przyrost bety!

Ja dziś jestem wyczerpana po pracy, wszystko mnie strasznie męczy:-p

reklama
Dzięki dziewczyny za trzymanie &&&&&&&&&
Czerwiec będzie mój, a co :tak:

Agaawa koniec z zamartwianiem, to nic nie zmieni a tylko się stresujesz.
Wujek google nie zawsze jest dobrym doradcą!

Moniqa to czerwiec będzie nasz może :-):tak:

Wczoraj przyszyły testy owu, biorę też Castagnusa, Oeparol, kwas foliowy a męża karmię Salfazinem i Maca+Selen. Oby podziałało.

Kto teraz testuje?
Ja poproszę o zmianę na liście na 3 lipca :tak:

Hey Kobietki, przyszłam życzyć Wam kolorowych snów :-D

Ja dziś poczytałam sobie o owu i doszłam do wniosku, że może mam owu co dwa cykle... Zawsze tylko prawy jajnik mnie boli, testy owu wychodzą na plus co dwa cykle... Mam nadzieję, że to był przypadek i że w tym cyklu będzie owu... No nic zobaczymy, bo nie chce myślec nawet, że i czerwiec nie będzie TYM cyklem.

Umówiłam się w końcu tez na USG węzłów chłonnych by posprawdzać czy cos się z nimi nie zmieniło. Mam nadzieję, że nagle ich nie przybyło... trochę się boję, najchetniej bym je wycięła i przebadała, ale lekarzom się jak zwykle nie spieszy. Zalecenia: obserwować :baffled:

|| Anna2101 , Katherinne , Delewarre , Dominisia875 , Małkus , Agaawa, Asicka3, Ni_kusia
28.05 - Tygryseczek - ???
28.05 - Mycha05 - ???

10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358
20.06 - Waiting4beans
30.06 - Tygryseczek
01.07 - Moniqaa

03.07 - Neta81

Dziękuje Wam wszystkim ze mnie podtrzymujecie na duchu. Juz sie chyba pozbieralam do kupy :))) mam nadzieje, ze to hormony szaleją i dlatego mam takie zmiany nastrojów:)) mój mąż tez mi zabronił cokolwiek czytać. I ma racje!:angry:

jutro jeżdżę z główna szefowa. A to straszny stres. Jeszcze to mi potrzebne! Najchętniej pszlabym na zwolnienie lekarskie - ale chyba tylko psychiatra by mi pomógł! Hihi!:angry:

Moniqua - następny cykl juz musi być Twój! A nie wybierasz sie na monitoring, żeby sie upewnić z ta owulacja? Bo tempka nie jest w 100% pewna i testy owu.

milych snów.

Hej dziewczyny.
Witam porannie.
U mnie nadal pochmurno a to nie napawa optymizmem. A jak u was z pogodą?

Ulika witaj. No niestety ten czas oczekiwania niezmiernie sie dluzy, wiem cos o tym bo tez jestem w tej fazie :tak:
Agawa &&&& aby wszystko było dobrze. Ciezko sobie przetlumaczyc wiem, i moga Ci wszyscy mowic nie martw wie a Ty nadal bedziesz sie martwic. Taka nasza natura. Mocno wierze ze wszystko bedzie dobrze.
Moniqa oby czerwiec byl tym szczesliwym cyklem &&&. Naprawde zaluje ze Ci sie nie udalo. Bede Ci kibicowac w czerwcu ;-)
Dominisia sliczny suwaczek :tak: Nareszcie.

Ktos dzis testowal z rana? Jakis dobre wiesci?

Milego dnia!

reklama
Do góry