reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Dziewczyny, trzymam kciuki za wizyty :tak: Na pewno będzie wszystko dobrze!

Ewka, słuchaj męża :) Mądrze prawi ;)

Wymiotów współczuję, choć i momentami zazdroszczę ;)

reklama
Mrowka, a po dluzszym czasie tez negatywny? Moze ma inna czulosc? Najlepiej zrobic bete, bo te testy nie zawsze daja rade. I tak wierze, ze sie udalo.

malkus, zadnych sledzikow! Sledziki sa surowe, nie mozna w ciazy.

agaawa, no widzisz, pieknie rosnie :) a tak sie martwilas!

trzymam kciuki za wizyty. Moja kolejna w czwartek rano.

Ja juz po wizycie. Wszystko dobrze, betka przyrosla, widać mała kropeczke, ale jeszcze za mała żeby orzec ze to pecherzyk ciazowy. Mialas Katherinne racje. U mnie wszystko wolniej. Dostałam luteiny 2x 1 pod język. Dr kazał sie po cichutku cieszyć, ale ostrzegał ze 10 % ciaz na tym etapie sie nie utrzymuje. Więc do wizyty w przyszły poniedziałek w Luxmedzie. Juz powinno być widać pecherzyk.

dominisia i Delewarre trzymam kciuki gorąco za wizytki. &&&&&

Małkus jakim Ty testem testowałas ze juz w 9 dpo pokazał Ci pozytyw? Kurde zazdroszcze ze tak szybko wiedzialas ze sie udalo :-)

Witajcie :-)
Wszystkim dziękuję za słowa pocieszenia, wybaczcie, że nie każdej z osobna odpowiadam, ale nie mam siły zupełnie po pracy. Za oknem burza, kolejna tego dnia...
Katherinne, jeśli nie zajdę do września to pewnie znów pójdę do gin, może znów się skończy na CLO (poprzednio na CLO zaszłam). Kupiłam dla męża Salfazin, na pewno się przyda. Ten cykl to w zasadzie mało starankowy był, więc większych nadziei bym nie miała, gdyby nie to kilkudniowe spóźnienie @. U nas to problem jest taki, że mamy mało okazji do starań - uśpienie mojego synunia a ADHD niestety jest bardzo trudne i zwykle ja wcześniej usypiam :rofl2::happy: Zatem w tym miesiącu były tylko 4 staranka i to sporo przed owu (o ile ona była).
Mrowkaa mam nadzieję, że u Ciebie jednak fasolka :tak:

Chyba się udało!! Zrobiłam dzis dwa testy pierwszy widoczny drugi słabo ale tez jest kreska:D Dzis zrobiłam też badanie z krwi jutro wyniki i wizyta u mojego lekarza!! Matko ale jestem szczęśliwa!!!!! :):):) W końcu!! Wiara czyni cuda:D

reklama
Małkus jakim Ty testem testowałas ze juz w 9 dpo pokazał Ci pozytyw? Kurde zazdroszcze ze tak szybko wiedzialas ze sie udalo :-)

ja testowałam Vitam płytkowy (taki różowy z dzidzią:-)) zwykły najtańszy, niecałe 3 zł kosztował...zawsze tych używałam. Przy poprzedniej ciąży miałam ten i jeszcze innej firmy-też szybko robiłam test i ten mi pokazał 2 krechy a tamten 1 kreche a niby ta sama czułość.:-)

Do góry