reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Mrowkaa będzie dobrze poczekaj troszkę...albo zrób betę i wszystko się wyjaśni...ja oczywiście cały czas wierzę w Fasolinkę:) i ściskam za Nią kciuki:)

A ja dzisiaj po raz kolejny nie utrzymalam śniadania....modły nad kibelkiem odprawione i cały czas mi niedobrze...w pierwszej ciąży mnie tylko mdliło a teraz jeszcze wymioty...:szok:

reklama
Małkus-no to nie ma żartów...może po prostu weź parę dni wolnego albo poproś lekarza o L4...

No własnie myślę, że może trochę przewrażliwiona jestem...
urlop odpada bo nie dostanę ;-)
mówic o ciąży nie chcę bo jeszcze nie byłam u lekarza więc też odpada...zostaje mi się pomęczyć troszkę.
No ale co ma być to będzie...postaram się nei wpadać w paranoję:-)

A Ty powtórz test za 2 dni z porannego moczu...musi wyjść pozytywny (tak myślę;)) trzymam kciuki!!!

sDominisia- nie sądziłam że przyjdzie w moim życiu taki moment że będę pragnęła poczuć poranne mdłości-więc ja tam troszkę Ci zazdroszczę;) Nadzieja mnie nie opuszcza i też wierzę,że może jednak Ktoś tam jest. Czuję się inaczej niż zwykle (chociaż to też może efekt Placebo),moje piersi wyglądają inaczej...mam dziwny posmak w ustach i czasem trochę mi nie dobrze(ale bez wymiotów,tak tylko delikatnie mnie mdli i wcale nie rano)...zobaczymy. Może rzeczywiście trzeba zrobic badanie krwi. Dam sobie jeszcze dwa dni

dominisia875 w którym Ty jesteś tygodniu, że masz takie mdłości?? No bo ja jeszcze nie odczuwam i ciekawi mnie kiedy ewentualnie moge się spodziewać??:-)chociarz wiem, że to kwestia indywidualna;-)

dominisia875 w którym Ty jesteś tygodniu, że masz takie mdłości?? No bo ja jeszcze nie odczuwam i ciekawi mnie kiedy ewentualnie moge się spodziewać??:-)chociarz wiem, że to kwestia indywidualna;-)

Wg moich obliczeń jestem w 6 tyg i 1 dniu ciąży...w zeszłym tyg było mi niedobrze a teraz doszły i wymioty...ale każda ciąża jest inna o czym sama się przekonuję bo w pierwszej ciąży były same mdłości bez wymiotów i też mniej więcej w swoim czasie. Ty możesz mieć zupełnie inaczej albo podobnie....ile kobiet w ciąży tyle różnych przebiegow ciąż:)

Ja w 1 ciąży miałam jakości od ok 8 tygodnia,teraz mam 6 tydzień i na razie ok. Ale to nic przyjemnego jak wszystko Ci śmierdzi. Wchodziłam do sklepu,omijalam mięsny i brałam cole i chipsy bo tylko to mogłam zjeść. Przyznam, że tylko cola pomagała,żadne migdały nic nie działało...teraz czuje się ciągle glodna,wczoraj zasnąć nie mogłam z głodu :-)

Ja w 1 ciąży miałam jakości od ok 8 tygodnia,teraz mam 6 tydzień i na razie ok. Ale to nic przyjemnego jak wszystko Ci śmierdzi. Wchodziłam do sklepu,omijalam mięsny i brałam cole i chipsy bo tylko to mogłam zjeść. Przyznam, że tylko cola pomagała,żadne migdały nic nie działało...teraz czuje się ciągle glodna,wczoraj zasnąć nie mogłam z głodu :-)

Kurczę ja tez się czuję cały czas głodna! Non stop, a najbardziej mnie ciągnie na śledziki marynowane...mniam:-)

dominisia875 no to Ci nei zazdroszczę tego wymiotowania chociarz małe mdłości by mi się przydały-mniej bym jadła :D:D

Cześć dziewczynki. Widzę, że same dobre wiadomości po weekendzie. Bardzo się cieszę kobitki, że coraz więcej ciężarówek :-). Ja w pierwszej ciąży to pochłaniałam grzybki w occie, tak mi smakowały, że teściowa nie nadążała z produkcją he he he. Ja nie miałam żadnych mdłości żadnych. W ogóle nie odczuwałam, że byłam w ciąży.

U mnie dziś 12dc żółta lampka się zapaliła na ovufriendzie :-( temperatura skacze jak szalona nie wiem co się z nią dzieje :( już mi różne myśli do głowy przychodzą. Sądzę, że mam cykl bezowulacyjny, ale mąż rozbudził moją nadzieję stwierdził wczoraj: '' dziś taki niepewny dzień więc trzeba poprawić" he he he. Twierdzi, że wie kiedy mam dni płodne i że taki ponoć był. Poczekamy zobaczymy. Ja się jakoś nie nakręcam w tym miesiącu bo nie ma sensu, co ma być to będzie. Czekam cierpliwie na małpiszona.

reklama
Do góry