reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Cześć Dziewczyny :)
Cały czas czytałam Was, ale w telefonie nie miałam możliwości niczego odpisać. Wypoczęci i zmęczeni, ale pełni nadziei.
W sobotę rano robiłam test o czułości 25 i była lekka, blada kreseczka. Jutro powtarzam testy i jadę do lekarza :)
Agaawa wielkie gratulacje :)

reklama
Cześć Dziewczyny :)
Cały czas czytałam Was, ale w telefonie nie miałam możliwości niczego odpisać. Wypoczęci i zmęczeni, ale pełni nadziei.
W sobotę rano robiłam test o czułości 25 i była lekka, blada kreseczka. Jutro powtarzam testy i jadę do lekarza :)

Witaj Kochana!!! I od Razu ściskam &&&&&&& !!!! i oczywiście czekamy na jutro!!!
Świetnie, że wypoczęliście TAK MA BYC:)
A myśmy już tu wszystkie paznokcie obgryzły czekając na twoje wieści:)
Dobrze, że jeszcze w nogach mam:) hehe:-D:-D:-D:-D ale te zostawie na jutro:)

no no, gratuluję Agawa i Colormania

u mnie nudy, @ się powoli kończy, w środę obiorę wyniki badań hormonalnych i idę na monitoring. :tak:

Colormania no w końcu jesteś i jeszcze z takimi wiadomościami :tak: Gratuluję Kochana :tak: Daj znać juto jak wyszły testy :tak:

Ni_kusia
przykro mi, no ale kolejny cykl przed Tobą...

A ja się czuję jakby czołg po mnie przejechał... Boli mnie podbrzusze, temp ponad 37 :crazy: Mam nadzieję, że nic mnie nie dopada....

|| Anna2101, Katherinne, Delewarre , Dominisia875
22.05 - Colormania - jest druga krecha :)23.05 - Agaawa - jest druga krecha :)
28.05 - Ni_kusia - Beta 0.1

28.05 - Tygryseczek
28.05 - Mycha05
03.06 - Neta81
04.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358

20.06 - Waiting4beans

Gratuluję wszystkim zafasolkowanym :)

Byłam dziś u gina i mi nie dał recepty na duphasto :( Powiedział żebym dała swemu organizmowi trochę czasu. Że hormony po karmieniu wrócą do normalności i nie ma sensu tego przyspieszać. Wiem że ma rację ale ja nie chcę czekać. Najpóźniej w sierpniu chcę być już zafasolkowana ;)

@ mam mieć 30.05. Wpiszcie mnie na listę ;) narazie mnie podbrzusze pobolewa jak na @.

Ostatnia edycja:
Elifit to trzymamy kciuki, by do sierpnia się udało &&&&

...a to uaktualniona lista
|| Anna2101, Katherinne, Delewarre , Dominisia875
22.05 - Colormania - jest druga krecha :)23.05 - Agaawa - jest druga krecha :)
28.05 - Ni_kusia - Beta 0.1

28.05 - Tygryseczek
28.05 - Mycha05
30.05 - Elifit

03.06 - Neta81
04.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358

20.06 - Waiting4beans

Witam :)
Ale dziwne nie mam @ jeszcze plamien tez troszke na papierze z rana bylo i tyle ... moze sie jutro rozkreci ? chociaz mierzylam tempke to wysoka... 37,3 ale to popludniu wiec sie nie liczy....

reklama
Colormania, gratulacje! :) Czekam na wyninki dzisiejszego testowania :)

Tygryseczek, hmm... faktycznie dziwnie. Plamienia mogą przepowiadać @ albo i nie ;) Ta tempka jest "dziwnie wysoka" :)

Elifit, trzymam kciuki!

Która dzisiaj skusiła się na testowanie? ;) Przyznawać się ;)

Do góry