reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Drzewko, nie niezupełnie! Mój mąż zamieszkał w Warszawie w wieku kilku kilku lat.

Teddy Ty kupujesz sweterek? ;-)

reklama
tak kochana.... ja kupuje sweterek... :-p

juz jeden kupilam, teraz obserwuje drugi... i starczy jak na razie.... ;-)

Witam.
Od razu skladam spuzine zyczenia dla roczniakow duzo duzo zdrowka i usmiechu na buzce.
Jolik
juz od wszystkich slyszalas, ze bedzie dobrze i ja tez mowie ze bedzie dobrze. A 3 tygodnie zleca nawet sie nie ogladniesz.
Duzo zrowka dla Natalki.
Teddy nie mozna z babka jakos pozozmawiac, szkoda by bylo przeciez sie przeprowadzac tylko z jej powodu. Ale moze to dobry powod?

U nas pogoda paskudna. Od nocy wichura do tego pierwsze w tym roku sniegi z deszczem sie zaczely. Wyciaglam juz kombinezon dla Olivci, tylko buciki musze jej kupic.
Dzisiaj mam spotkanie z innymi mamami i ur, tesciowej.
Tu dopiero msza w sobote na cmentarzu wiec dopiero wtedy pujdziemy. Tak to mam rodzine pochowana w Polsce.
No to ide poczytac dalej.
Pa

Dziewczyny, jeszcze raz dziękuję :-)

My też dzisiaj nie wybieramy się na groby. Rodzina pochowana daleko od nas, a jechać z powodu mojego zabiegu nie mogliśmy. Tutaj na miejscu nikogo bliskiego nie mamy.

no, jeszcze troche i bede dziewczyna z Bialoleki... ;-)

od poniedziaku szukam zlobka dla Prezesa...

cholera, w ogole nie wiem od czego to wszystko ruszyc... czy najpierw mieszkanie potem kredyt, czy najpierw kredyt a potem mieszkanie.... czy "oferte zintegrowana"... :dull:

Teddy - chyba czegoś nie doczytałam ... zmieniasz adres zamieszkania? Wracasz do pracy? Widzę, że szykują Ci się wielkie zmiany !

Teddy co ja słyszę, Ty dobrowolnie przeprowadzisz się na tę stronę Warszawy?? ;-)
Napisz coś więcej, macie już mieszkanie na oku? Będziecie wynajmować i potem kupować, czy od razu kupno ...
W sprawie kredytu nie pomogę, nie mam pojęcia

Elvira oj nie zazdroszczę Ci pogody! Chociaż u nas też dziś wiało, ale śniegu jeszcze nie widać! I oby jak najdłużej go nie było ;-)

nie tylko dobrowolnie, ale i chetnie... im dalej stad, tym mniejsze prawdopodobienstwo odwiedzin babki... a jeszcze jak na 4 pietrze bez windy, to mam pewnosc, ze mnie nigdy nie odwiedzi... ;-)

ale tak na powaznie... to z tego co sie zorientowalam, to tam sa najtansze mieszkania i najwiecej inwestycji, przynajmniej na razie... to tak, gdybysmy sie decydowali na nowke... ale ja jestem bardziej nastawiona na rynek wtorny i chyba tak to sie odbedzie...

na razie wybieramy sie do Open Finance, potem zaliczymy pare bankow niech nam zdolnosc kredytowa ocenia...

Czyli narazie wybrałaś sobię tę lokalizację w ogólnym zarysie ... myślałam, że masz już konkretne mieszkanko na oku!

Powodzenia w załatwianiu!

reklama
Teddy - dzięki za przybliżenie sprawy :-) Powtarzając za Doxą - powodzenia !!!

Nie wiem jak u Was ale u nas wiatr wieje z niesamowitą prędkością. Uwielbiam w taką pogodę siedzieć w cieplusieńkim domku :-)

Do góry