reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witam,
Syla co tak na krotko wpadlas?
Kasiek chleb orkiszowowy jest super, chociaz ja wlasciwie unikam chleba, jem tylko rano kromke lub chrupkie i sniadanie to wlasciwei to jeden posilek syty jaki mam, reszte w malych ilosciach. Poza tym nie jem nic po 18, lykam tabletki wspomagajace odchudzanie i nie jem slodyczy a to dla mnie ogromne poswiecenie bo uwielbiam je:-) No i oponka mi sie zmniejsza;-)No i ruch, ale na to nie mam czasu ostatnio a w domu to guzik mi wychodzi.
A gdzie reszta z was?

reklama
hej,
mnie dopadła grypa, wymioty, bóle mięśni i straszny kaszel. ale już trochę lepiej się czuję.
wczoraj byliśmy u alergologa. zaczynamy wprowadzać żółtko, później pieczywo, a za miesiac masło, które mnie zaskoczyło, no ale nie spieram się z lekarzem ;-) i nowe owoce możemy wypróbować, bo poki co gruszka tylko jest.

tusiekn ty jesteś chyba szczuplutka (wnioskuję ze zdjęć), z czego ty się kobietko odchudzasz :-) a jakie tabletki łykasz?
ja mam też dietę i tabletki, no ale u mnie to inna historia. schudłam dobre pięć kilo (nie wiem dokładnie ile wiecej bo nie włażę na wagę - nie zapeszam). wciąż jeszcze duuużo pozostaje.

syla zdjęcia faktycznie super. z igi narciarka pełną buzią :-) a oskar jaki poważny mężczyzna!

Ostatnia edycja:
Witajcie,

Fajnie Efunia, że poszerzacie dietkę.

Ja dziś też byłam u alergologa ale ze sobą. Rozkładają ręce. Dziś powiedziała, że niestety ale musimy zdziałać lekami. Oczywiście czym? Sterydami. No i niestety prawdopodobnie będzie mi to się powtarzało. Taką mam skórę:wściekła/y:Kontaktowa alergia jest do d..... Ostatnio tak mi doskwierała, że myślałam że wydrapię dobie powieki o gałki ocznej:szok:

Jeśli już o kg to ja mam na plusie już 12:rofl2:. Jestem załamana, bo nie jem dużo. No ale czasami mam taką jazdę na podjadanie, ale ja stawiam na to że mi hormony świrują bo jak nigdy nie miałam krost tak od kilku miesięcy jak jedna znika to druga się pojawia. Wybieram się do kolejnego lekarza.

Syluś współczuję. ty masz chyba bardzo "rozbuchaną" tą atopię. ja mam wrażenie ze u mnie alergia pojawiła się po ciąży z tymkiem. pomijając wyjatkowo suchą skórę, którą w dzieciństwie uznano za atopową, teraz nagle pojawiło mi sie sporo nieprzyjemnych alergii... i tarczyca dała objawy w postaci pokrzywki. a może to znak czasów?
a do jakiego lekarza syluś idziesz? do endokrynologa?

a co do kilogramów to ja mam wciąż o 40 za duzo... ale chciałabym chociaz 25 zrzucić i wrócić do wagi sprzed ciązy... moja endokrynolog po całej serii badań zafundowała mi leki no i dietę mam trzymać. jestem już w takim punkcie że chyba zrobię wszystko zeby zwalić to sadło... żałuję ze u nas nie ma prawdziwego dobrego dietetyka, który zajmuje się leczeniem otyłości.

kurcze a gdzie reszta dziewczyn? chore czy na wczasach? u nas ferie trwają. tymek nie chodzi do przedszkola, bo ma katar mocny i nie chce go wpakować w kolejny antybiotyk.

dzień dobry
kurcze sama ze soba się witam :-D gdzie jesteście?
kryzys na świecie, kryzys na forum ;-)

Witam,
No faktycznie jakis tutaj tez kryzys panuje na forum.
Efunia ja nie jestem drobniutka, typ kobitki o szerokich biodrach i ramionach;-) a po zimie jak to zimie troche przybralam i chce to zrzucic a mi idzie wlasnie w boczki i uda i wkurza mnie ze przymierzam ciuchy letnie i mi sie wylewa po bokach.
Ide sprzatac, posciele przebierac i na spacer, cudnie slonce swieci.

no się przywitam - dzień dobry :-)
postaram się już pojawiać- sprawy u nas zaczęły wchodzić na właściwe tory więc życie nabrało kolorów :-)

dzieciaki rosną. Miłosz boski, Maciuś super i polubił przedszkole.
Byliśmy na "urlopie" i Macio poczynił pierwsze kroki na nartach. (Tusiekn myślałam o Tobie, żeby Cie nawiedzić, ale rozłożyłam się na grypę :( ) Na razie delikatnie, żeby nie zwichrować stawów, ale jechał z góry, a serce rosło.
ja przez te nerwy figurę mam jak sprzed Maćka więc teraz zaczynam pracować nad jędrnością :-D:-D
za dwa miesiące wracam do pracy buuu. Polubiłam siedzenie w domu.
Mam nadzieję, że u Was fajnie. Idę trochę poczytać :)

Witam!
Lindsay,nareszcie się odezwałaś, ciesze się, że świeci już u Ciebie słoneczko i wszystkie chmury poszły precz.

ja dzis byłam u swojej gin na przeglądzie i cytologię zrobić. Przy badaniu stwierdziła, że się starzeję :-D poza tym usłyszałam duużo komplementów :-D

Dobry wieczór, Efunia jaki kryzys, jaki kryzys - po prostu wstrętna praca ponad siły i sił na pisanie brak. Witaj Lindsay, fajnie że u ciebie dobrze, że chłopaki ci fajnie rosną i na nartach nawet zjeżdżają - kurcze też bym se poszła z Weroniką...Tusiekn a ty własciwie to co, na nartach nie jeździsz?
Kasiek74 też w tym tygodniu robiłam cytologię. Dzielne jesteśmy dziewczyny.
Syla ja tez na plusie ale nie wiem ile bo waga źle waży.

reklama
Ja też na + ,nawet moja ginia to zauważyła....niby mówiła,że ślicznie ,na korzyść,ale ja tam swoje wiem ;-)

Do góry