reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Hej,
Mala super, ze udal sie Wam tak wspaniale weekend. Byla kiedys w telewizji jakas glupia komedia, co sprzedawali goscie dom i do kupujacych mowili "zabiramy meble, lodowke:-) i okna:szok: " i faktycznie jak ludzie sie przyjechali wprowadzac to okien nie bylo...co za komedia...Magdusiek i Mala Wy chyba okien nie zabierzecie?;-) :-D

reklama
Mała - no w sumie spore, ale my musimy jeden pokoj przeznaczyć na komputery i inne takie, więc wiesz;-) Siłą rzeczy duże jest wciąz nie na tyle duże;-) Chociaż mam poczucie, ze waśnie bluźnie...

magdusiek- to oznacza że czas zacząć się budować! :tak: Tam możesz poszaleć z ilością pokoi! Moja kumpelka od 2 lat mieszkan na Wawrze a teraz budują się 500 m od tego mieszkanka. :tak: :-)
tusiekn- jeden facet przyszedł i pyta czy sa rolety w oknach, mówię, że tak, a on:"ooo, nie zauważyłem" z takim oburzeniem! Pan przyszedł o godz. 15 gdzie jest widno na dworze i dziwi się, ze nie zauważył rolet w oknach! :no: :wściekła/y: Miałam powiedzieć, ze wyjmuję je na dzień!!!!!!! Ja jestem taka nerwowa czy Ci ludzie są dziwni?!!! :confused:

czesc :-)

jak wejsc do galeryjki bo ja zrobilam 2 zdjecia:-D i chcialabym zobaczyc inne;-)

czy ja w ogole mam dodstep do galeryjki????:-(

mgadusiek- myślałam kiedys dokąłdnie tak jak Ty! :tak: a teraz już nie wsytarcza mi rodziców "ogród". Ja chcę swój!!!!! A jak pomyslę, ze idzie wiosna, lato i miałabym siedzieć w tych murach. A Zuzia... brrr ;-) :tak:
Orzeszku! kobieca intuicja! ;-) :-) mIąłam to samo w ciąży! hi hi dawaj te fotki!!!!! ;-) :-D I oddzywaj się częściej! Napisz jak się czujesz? Który to tydzień? NA kiedy masz termin?

No, moja Natalka postanowiła sama się ubrać... spodnie jeszcze średnio jej wychodzą - jedna nogawka oj, druga do połowy, niestety spodnie póki co tył na przeód:-) Ale bluzkę ubrała profesjonalnie. wyciągnęła zawartosc dwóch szuflad i kompletuje zestaw na dziś.

reklama
zdjecia super Doxa dziekuje rowniez za dokumentacje;-)
MOje zdjecia postaram sie wkleic ale przepraszam juz nie teraz musze pracowac:-(

caluje mocno
papa i milego dnia

Do góry