reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

no to opowiem Wam wszytsko za tydzien:-)
u nas wszytsko dobrze, ogolnie nawet bardzo dobrze ale malo czasu, tym bardzoej ciesze sie, ze sie spotkamy:-)

kochane uciekam teraz, postaram sie zajrzec wieczorem a na pewno jakos jutro.
buziaki dla Was i dla Doxy awansem jak sie obudzi;-)
papa

reklama
Orzeszku strasznie się cieszę, że się odezwałaś i że będziesz w Warszawie :-)
Za buziaki dziękuję i Ciebie z Anulką również całuję :-)

ooo jaki tu ruch!!!
i Orzeszek powrócił i to z jakim impetem! do razu na umawianki! hi hi
szkoda, ze nie napisałaś co u Was, bo nie wszyscy będą mogli się z wami spotkać! :no:

witam serdecznie - widze że na BB ciągle ruch - jak to miło, a co u mnie Mikołaj chorował ostATNIE 2 tyg. na zapalenie płuc :-( , ale juz jest lepiej i całe moje ferie 2 tyg. urlopu siedziałam z nim w domu. Tak sie z mężem śmiejemy że mały wie kiedy ma chorowac akurat jak mamusia i tak ma urlop, co zwolnienia nie musi brać ;-)
pozdrawiam serdecznie lecę was troszkę podczytać

Witam!

Orzeszku, a ja cały czas myslałam, Ze jestes Warszawianką?:eek: Witam Cie mocno!

Myślałm o 2 marca czy mogłabym dołączyc ale niestety, nie mam kierowcy, Krzysiek nie moze wziąć urlopu na ten dzien.:-(

Bardzo powazne rozmyslania na forum.
No cóż małe dzieci mały kłopot duże....... wtedy to sie ma czasem wyrzuty.....że brak czasu, że gdzieś może popełniłam błąd, że mogłam inaczej. Nawet wczoraj pomyślałam sobie, że chciałabym kiedy moje dzieci dorosna pomyśleć : wychowałam ich na dobrych i szczęśliwych ludzi.

Witam!

Orzeszku, a ja cały czas myslałam, Ze jestes Warszawianką?:eek: Witam Cie mocno!
Kasiek, Orzeszek mieszka za zachodnią granicą;-)

Myślałm o 2 marca czy mogłabym dołączyc ale niestety, nie mam kierowcy, Krzysiek nie moze wziąć urlopu na ten dzien.:-(
:-(
Bardzo powazne rozmyslania na forum.
No cóż małe dzieci mały kłopot duże....... wtedy to sie ma czasem wyrzuty.....że brak czasu, że gdzieś może popełniłam błąd, że mogłam inaczej. Nawet wczoraj pomyślałam sobie, że chciałabym kiedy moje dzieci dorosna pomyśleć : wychowałam ich na dobrych i szczęśliwych ludzi.
super podsumowanie - o to w tym wszystkim chodzi!

Syla czesto o was myślę ale czasu mi brakuje żeby popisać - Mikołaj jest baaardzo absorbujący - ale co to za gadanie pewnie same wiecie jak to jest a moje gadanie uznacie za wymówki ;-)

reklama
Oj ale mi wstyd! Jakoś umknęło mojej uwadze Twoje miejsce zamieszkania Orzeszku! Ale to może dobrze, znaczy nie ma na BB granic!:-)

anna, zdrówka dla Mikołajka i zaglądaj czasem!

Do góry