reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Kaszu to dawaj tu fotkę ;)

A teraz przedastawię Wam dzieci mojej siostry. To jest Iza, moja chrześnica (komunię miała w tamtym roku):

iza18ug.jpg

iza25ze.jpg

A to jej brat, Kacper (za rok będzie miał komunię):

kacper10kz.jpg

reklama
Kaszu ale super dzieci, huśtawka i Ty z krótkimi włosami!!! Jak kupimy sobie huśtawkę to też zrobię zdjęcie!!!
Czekam jeszcze na zdjęcie Twojego dekoltu ;)

No to chyba my 2 zostałyśmy na forum.

PS.
Kaszu a niedałoby się trochę zmniejszyć tych zdjęc? Źle się je ogląda!

Tak się przyglądam i przyglądam, ta Twoja huśtawka jest całkiem duża!
Ja szukam właśnie takiej, na której mogłabym wygodnie położyć się!

Kaszu a jaka Ty opalona jesteś na tym zdjęciu!!!!!!

Doxa już zmniejszyłam!!
Doszłam do wniosku,że Ty i Twoja siostra musicie być bardzo do siebie podobne, widząc po jej dzieciach....
My z siostrą to dwa rózne "typy": ona blondynka, raczej jasna karnacja - cała mama
a ja raczej ciemna karnacja i ciemne włosy - cały tata.
A huśtawka rzeczywiście jest duża - swobodnie można się na niej wyłożyć...
Masz rację chyba zostałyśmy same!! :D :D
Rozumiem Mała i sylę, bo piszą z pracy, ale gdzie reszta??

Kaszu jeszcze zmniejsz trochę zdjęcie z huśtawką, to nie będzie trzeba przewijać ekranu w poziomie :)

Tak, moja mama miała bardzo podobne dzieci do siebie ;) Wszyscy mamy ciemne włosy i brązowe oczy!
I tak właśnie zastanawiałam się nad tymi cudnymi, blond dzieciaczkami czy one są podobne do taty czy do mamy,
no i jasne Twoja siostra to blondynka! Nadine wygląda jak księżniczka, takie blond loczki :)

Może pozostałe dziewczyny cieszą się z ładnej pogody??? I dlatego ich tu nie ma?

ok, huśtawka zmniejszona!!
Od razu lepiej się ogląda!!
Oj powiem Ci Doxa, już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę swoją małą!!
Jestem taka ciekawa jak będzie wyglądała: do kogo będzie bardziej podobna, jakie będzie miała oczka, kolor włosów, nosek....
Czekam dalej na męża , bo jeszcze nie ma go z pracy.
Calutki dzień jestem sama w domu.....

Kaszu, ja też sama cały dzień siedzę w domu, tzn. nie sama bo mam Was tj. forum  ;D

A zdjęcie widziałam, ładne popiersie, bo brzuszka prawie nie widać ;)

Ja za 2 tyg. idę na USG połówkowe i mam nadzieję, że dostanę jakieś zdjęcia synia w 3D :)  Wtedy może zobaczę do kogo jest podobny! Też chciałabym żeby był już z nami!!!!!

reklama
cześć babiatka i dzieciątka...

normalnie padam na gębę... 12 godzin poza domem... praca i wyprawa w miasto...
ale opłacało sie... mała ceremonia ciężarowych połowinek i...

kupiłam wózek... :)
Deltim Premier... zalety ma te same, co ten Wychamet, którego wklejałam... a dodatkowo: skrętne przednie koła i cicho składającą się budkę... normalnie kosztuje około 950 zł, więc jak dla mnie trochę drogo... ale dorwałam jakąś promocję i zapłaciłam 685 zł o tu: http://www.ebobas.pl/main.php?inc=produkty.php&szc=14&ikp=61&it=81 ... więc stwierdziłam, że nie ma na co czekać, bo jak będą, to tylko droższe... ;)

jutro sobie poczytam co nabazgralyście... dziś nie mam siły... padam... znaczy spadam... ;)

papa

Do góry