reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

no widze ze teraz z emerytek zeszlyscie na temat zusu ;) jeden temat lepszy od drugiego  ;) i ten i ten cisnienie podnosi....mialam rano 110/50 a teraz mam 135/80 nic tylko siedziec na forum ;) ja tez czekam na przedluzenie zwolnienia....wyslalam to duzo szybciej niz mi sie zwolnienie konczy wlasnie po to zeby za dlugo nie czekac...zobaczymy co bedzie dlaej

reklama
efunia pisze:
jasne teddy... ;D
nic nie wie...
ona ma takie stanowisko co się nazywa: "30 dni od dostarczenia kompletu dokumentów"....  ;D
ja kumam :)

kochana, a zebyś wiedziała... :)
w myśl ustawy antykorupcyjnej tak poszeregowali urzedników, żeby każdy wiedział tylko to, czym ma się zajmować i nic więcej...
potem są takie kwiatki, ze żeby zadać 5 pytań, trzeba się zgłosić do 5 różnych osób...

i tu nie ma nic do śmiacia... w końcu sie zreflektują, że nie tędy droga jak im się burdel zrobi... :)

shady pisze:
no widze ze teraz z emerytek zeszlyscie na temat zusu ;) jeden temat lepszy od drugiego  ;) i ten i ten cisnienie podnosi....mialam rano 110/50 a teraz mam 135/80 nic tylko siedziec na forum ;) ja tez czekam na przedluzenie zwolnienia....wyslalam to duzo szybciej niz mi sie zwolnienie konczy wlasnie po to zeby za dlugo nie czekac...zobaczymy co bedzie dlaej

hi hi shady....

30 dni od dostarczenia kompletu dokumentów

;)

Teddy pisze:
kochana, a zebyś wiedziała... :)
w myśl ustawy antykorupcyjnej tak poszeregowali urzedników, żeby każdy wiedział tylko to, czym ma się zajmować i nic więcej...
potem są takie kwiatki, ze żeby zadać 5 pytań, trzeba się zgłosić do 5 różnych osób...

i tu nie ma nic do śmiacia... w końcu sie zreflektują, że nie tędy droga jak im się burdel zrobi... :)
teddy ale zorientują się "30 dni od dostarczenia kompletu dokumentów" jak sądzę ;D ;D

Teddy hahahahaha niemozliwa jestes naprawde..... az zaluje ze Cie nie znam w realu.....z Ciebie to musi byc zajefajna osobka :)

ahaaa wlasnie mialam was o cos zapytac....sluchajcie uwaznie bo nie bede powtarzac ;) .... od jakiegos czasu okropnie boli mnie lewy nadgarstek jakbym miala reumatyzm, a najbardziej boli w nocy przez co potrafie sie pare razy budzic...nie dosc ze boli to jeszcze mam reke cala zdretwiala....mialyscie cos takiego? a jesli tak to jak sobie z tym radzicie? bo powiem szczerze juz mnie to meczy...jeszcze dochodzi bol kregoslupa i juz czuje sie jak paralityk.....helllllpppp

shady... pochawały to w temacie dietetycznym... ;)

ale powaznie... też mam stawy jakieś porypane...
ale radze sobie tak, że większość rzeczy robię mislowymi łapkami... :)
a ból... no cóż... wyginam dłoń dopóki nie chrupnie w stawie... i potem jest oki... :)

shady a ja o tym pisze od kilku dni :)
vertigo mi poradziła olejek kamforowy.
mam zamiar spróbować...
a to coś to sie nazywa syndrom kanału nadgarstka...

reklama
No Teddy, Ty to wyrozumiała kobita jesteś. Piszesz że dopiero jak im się burdel zrobi??? A co teraz tam jest oprócz marmurów. Jak dla mnie to burdello.

Ale i tak robią postępy z 5 miesięcy na 30 dni :) 9 lat a takie zmiany :laugh: Za kolejne 9 jeszcze zanim kobieta w ciążę zajdzie to już dostanie kaskę z ZuS-u tak w razie czego ;D

Do góry