reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Syla my kasę przelaliśmy we wtorek po południu i 9 zł na prirytet więc wg mnie powinno już dość. A ty kiedy wpłącałas??

dziewczyny, lindsay się do mnie odezwała... napisała, ze ma dziś lekkie plamienia po badaniu i strasznie ją pokłuli kroplówkami... ale, ze może wyjdzie do domu z nakazem leżenia... i że was pozdrawia bardzo:)

a ja się odprężam,włączyłam sobie radio,zrobiłam kawę-pierwszą od 8 miesięcy-przed nosem mam kremówkę,oj błoga chwila!

A ja dopiero w ciąży mogę pić kawę bez żadnych skutków ubocznych. Uwielbiam kawkę, ale przed ciążą bywały się dni, że po niej czułam się fatalnie (małż się śmiał, że po ścianach chodziłam) (i tak czasem się kusiłam z łakomstwa). Teraz jak ręką odjął - nic mi nie jest. Też sobie teraz zrobię, a co.
Karen na zdrowie

;D
W domku burdello a ja zamiast się wziąść do roboty siedzę i czytam. No i mam lenia jak zwykle (dobrze, że pralka pierze bez mojej pomocy, bo nawet prania bym chyba dzisiaj nie zrobiła)

reklama
Witam wszystkie brzucholki
Zostawić Was na dwa dni i tyle naskrobiecie, że teraz potrzeba tygodnia, aby wszystko nadrobić...

Ja dzisiaj byłam u gina i jak to określił wszytko pozamykane.. zaczynam się zastanawiać, czy nie urodzę po terminie ;)..

Do góry