reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Jakoś trzeba sobie to wytłumaczyć. W końcu głupie nie Jesteśmy. Wręcz przeciwnie!
Czasmi może troche zielone, ale to inna inszość! :laugh:

Kochana,
Nie tylko 2 mózgi!
Mamy 4 nerki, 2 pary oczu (co by lepiej widzieć)
Waga tez jakoś podwójnie wychodzi!
Do kibla dwa razy częściej!
Jedzenia dwa razy więcej!
Zachcianki, humory itd!
Wszystkiego jednym słowem dużo!!

Teddy chyab z tymi literówkami sie ode mnei zaraziłyście...bo aj chyba jestem ich królową..robię ich mnówsto.
Teddy a może byś tak ze mną wybrałą sie do Doxy??

ja owszem, ale nie jutro... musze pojechać do ciotki oddac jej klucze od dzialki bo jada na weekend... a potem zamierzalam dokonczyć zakupy....

ale chetnie w przyszlym tygodniu, gdybys sie wybierala do Wawki...
jak nie, to może sama się przejade...

Jestem!!!
Wsio z małym ok idę zdawać relację na wątek USG. Pani doktor nie kazała się martwić to już jestem spokojna ;D ;D

Gdzie Frezja i Efunia?

Teddy,
Piwo do mnie jedzie, aTy po swoim stoisz, czy leżysz już?
Ja w każdym razie wypiję Wasze zdrowie Październikóweczki!!

reklama
Ja mogę już zacząć pić. Mąż jak przyjdzie to się trochę zdziwi - kupił dla siebie ostatnio kilka piwek a dla mnie Karmi, jak mu ubędzie powiem, (jak będę w stanie) że przewidziało mu się tylko że tu jakieś piwo było ;D

A w ogóle też miałyście problemy żeby się połączyć z forum, bo ja przez kilka godzin nie mogłam

Do góry