reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Witam!
ja zajrzałam,ale przeraziła mnie ta pustka :szok:

Nadia dziś marudna w przedszkolu. Rano tuliłasię do mnie i popłakiwała.W ciągu dnia kazała siękarmići wciąż przytulać panią w przedszkolu. Po południu lepiej i mówi,żejutro nie będzie się mazać . :happy:

poradźcie, na allegro ponad tydzień temu wylicytowałam sukienkę dal Nadusi.W liście nie było konta,a w aukcji dziwny zapis -że wysyłka za pobraniem 7zł:baffled:(wynikało,że tylko za pobraniem) .Napisałam do osoby z zapytaniem w jaki sposób prześle paczkęi ewentualnie,żeby kontopodał. Żadnej odp. , wysłałam drugi mail,dalej nic. Czekać,aż się odezwie? Krzysiek mówi ,żebym to olała.A ja mamochotę wystawić pierwszego negatywa.

Kasiu - zobacz kiedy ten użytkownik sie ostatnio logował. Może ktos wyjechał albo ma inne kłopoty itd i nie odbiera poczty ani nie wchodzi do internetu.

czesc wszystkim
znowu wpadam jak piorun,dla wszystkich świętujących najlepsze życzenia i wspaniałych prezentów!

u nas znaczna poprawa. Zuzia chodzi bez żadnych mega pozytywnych emocji ale tez bez jakichkolwiek oporów. Uważam, ze jest super! Póki co rowniez na zdrowko nie narzekamy. (jak to sie mowi odpukac w niemalowane). Oczywiscie kolega Mateusz zostaje pod ciagla obserwacja, zwlaszcza Zuzi tatusia! ;-) hi hi wczoraj poskarzyla sie ze MAteuszek ją popchnal a Bartusia uderzyl. hmmm :-( no w kazdym badz razie blizna Zuzi zostala. I zszkowala mnie ostatnio textem:" jak Mateuszek mnie uderzyl to plakalam za tobą a ty nie chcialas przyjsc". :-(

do mamusiek córeczek: co wasze dziewczynki dostają (- ły, -ną) na urodzinki?
Zuzia mówi ze chce kucyka interaktywnego. nie jestem przekonana. Czy któras z was go ma?

witajcie - cieszę się że zdjecia się podobają .
mój przedszkolak też po chorobie - jelitówka ; w przedszkolu jest nowa pani - raczej w wieku babci Mikołaja ( przesadzam jakieś 50 lat ma babka ) i baaardzo przypadła synkowi do gustu.
mi również.

Macie rację jakoś taki sres przeżywam jak mam pisac - odwykłam już i boje się was urazic.

Pozdrawiam

Anna - a niby czemu masz nas urazic? w końcu kazdy ma prawo ma do swojego zdania na rózne tematy, a to, ze czasem te zdania mogą się róznić to jeszcze nie powód do stresu :-) Smiało pisz!

Magduś,pan logował się na allegro od czasu zakończenia aukcji,więc mógł dać jakiś znak.No nic,poczekam jeszcze kilka dni.

anno,Magda ma racje. Dobrze,że Mikołaj ma panią w swoim guście ;-)

Mała, cieszę się,że w końcu zajrzałaś i że u Was wszystko ok. Kucykwidziałam,btakiego ma córkmojej koleżanki. Ale tak naprawdę poza tym,że gada i zasypia nie można nic z nim więcej.No wiesz,chodzi o to,że lalkę można przebierać i tulić i wozić,a kucyka?ale pewnie jakby Nadula o takim marzyła to by dostała.;-) hihi,Nadia dostanie lalkę" chou chou jestem chora", i Kopciuszka , bo mi dziurę o niego w brzuchu wierci.Co jeszcze czym się zachwyci napiszę j ak dostanie.

A najlepszy prezent dla mojego dziecka to to,żę obiecałam zabrać ją przed leżakowaniem. ze sto razy pytała" ale obiecasz,że powiesz Pani Ani,że nie będę jutro leżakowała?"

sto latek dla Nadulki! wymarzonego Kopciuszka i laleczki! I oby mama zabierala Cię jak najcześciej przed leżakowaniem! hi hi :)

Kasiu dzięki za pomoc. NO ubzurała sobie tego kucyka i już. A już wiem, ze rzuci go po dwóch dniach i nie bedzie sie nim bawic. no zobaczymy.

ależ pogoda brr

reklama
Dzien dobry,

Nadia wszystkiego najlepszego, wspanialych prezentow i duzo zdrowka. Dawidkowi rowniez samych slodkosci w zyciu.

Anna taj jak pisza kobitki, po to jest forum i nikt cie przeciez nie skarci za to ze mozesz miec inne zdanie a kazdy lubi obstawac za swoim zdaniem, wiec bez stresu zagladaj czesciej:tak:
Mala Natkowi marzy sie piesek interaktywny bobby:-D Tylko troche bez sensu bo mamy takiego psa z wygladu prawie na codzien i zywego. Zdecydowanie chce auto sterowane i dostanie. Do tego robimy mu pokoj i wlasnie lozko juz zamowione.
Kasiek a patrzylas na komentarze? ile ma negatywow? bo jesli stosunkowo duzo i to z jego winy to mozliwe ze trafilas na oszusta. Ja pierwsze co na to zwracam uwage. Poczekaj jeszcze gora tydzien i wtedy negatyw. Mam wrazenie, ze ostatnio coraz wiecej oszustow na tym allegro.

Do góry