reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Czesc,
Wrzucilam w koncu pare fotek z wakacji i az mi sie fajnie zrobilo.
Mala witaj, ale sie wybyczylas tyle na urlopie:-) Koniecznie zagladnij jak znajdziesz czas.
Lindsay juz niedlugo, ja mialam wrazenie ze te ostatnie dni wyjatkowo sie dluzyly a jak sie polozylam to brzuch mi strasznie twardnial i nie moglam sie nawet obrocic na bok. I tak zasnelam i w nocy dopiero sie obracalam.
Lindsay a skad kupowalas bielizne Victorias? Ja mam kilka sztuk ze Stanow przywiezionych i sa super, pomijajac ze w jednych "gaciach" ubralam raz i dziura w dziwnym miejscu.
A gdzie reszta dam?

reklama
Witam!
Mała,witaj po urlopowo!:-)
Efunia, jak Ty oblatana jesteś w zakupach przez internet. :rofl2:ja nawet nie wiem co to truskawka:baffled:
Lindsay,gdzie dokładnie zamawiasz VS? co do CC,ja też miałam planowe z Nadulą na zimno, pokarm był od razu i w ogóle cała byłam happy :tak: i Nadia też :-)

Dzień dobry!
My powychodzimy z choróbsk, ciągnie się to diabelstwo, ale szczęśliwie nie rozłożyło nikogo.

Lindsay oj współczuję Ci bardzo, aż trudno mi sobie wyobrazić co przeżywasz, a Efunia przeżywała. Takich dolegliwości nie miałam, ale inne miałam ;-)

Tusiekn super fotki z wakacji! Przypomniały mi się moje, z przed 4 lat: tydzień spędziliśmy w Austrii i tydzień na Chorwacji ... fajnie bylo!

Mała ogarniaj się szybko i wpadaj do nas!

Ostatnia edycja:
No proszę, zanim napisałam 2 posty przybyły :-)

U mnie po CC też pokarm był od razu, a to był 35tc, kroplówka działa cuda.

Dziewczyny -VS normalnie zamawiam ze strony Victoria's Secret. Służę pomocą.
Uwielbiam ich staniki i przekonałam się do ciuchów. Majtki też mają fajne, ale ja lubię tylko bawełenkę.
Opłaca się zamówić z kimś, bo rozkładają się koszty przesyłki ( w zależności od wartości) i przewalutowania, ale i tak jest taniej niż np triumph ( którego po roku musiłam wywalić, bo zniekształciły się miseczki :wściekła/y:)
np w kilka osób zamówiłyśmy rzeczy za około 500 $ koszty przesyłki to 60 $ koszty przewalutowania około 40 zł.. Jak się zalogujecie na stronie to nawet katalog wyślą.
A na allegro ludzie narzucają nawet 400 % !!!
I zamawiam ze dwie rzeczy na sprzedaż, żeby choć przesyłka się zwróciła.

Efunia Gap raczej tej formy płatności nie przyjmie. Ale Ty będziesz musiała mi trochę potłumaczyć co to te inne rzeczy- ja też zielona jestem:rofl2::baffled:

doxa właśnie myślałam o was. jak się czujecie. dobrze ze już lepiej.

kasiek jak się mieszka na prowincji i jeszcze samemu sprzedaje przez internet... rozumiesz :-D

truskawka to strawberrynet. polecam, bo to markowe kosmetyki w zachodniej cenie. ja od niedawna tam robię zakupy. poki co nawet cła nie płaciłam jeszcze. ale z tego co wiem oni w razie czego cło oddają. kosmetyki docierają do mnie w ok. tydzień (są wysyłane z hongkongu) czyli szybciej niż niejedna paczka wysłana z polski. dostawa jest darmowa. perfumeria, perfumy, produkty do makijażu, produkty do pielęgnacji skóry i ciała, kosmetyki firmy Strawberrynet

a co do ciązy, to ja pierwszą wspominam dużo lepiej. jakos ta druga była gorsza. oj niestety. nie wiem czemu... mimo ze była dużo bardziej aktywna :tak:

a i jeszcze o tym pokarmie. ja sie też nastawiałam ze będzie od razu. z tymkiem był, no bo zaczęło sie naturalnie... a tutaj czekałam, ryczałam, przystawiałam i nic. pielęgniarki mnie pocieszały ze ok, ze czasem tak jest, ale jak przyszedł baby blues i ten pokarm się pojawił ale było go parę kropli to morze łez wylałam... :baffled: ja to jestem panikara i płaczka... :-p

reklama
Dzien dobry
Wywołały mnie, Drzewko i Doxa, bo jakoś nie miałam i w sumie nadal nie mam ani nastroju ani checi itd.

Miałam bliźnięta, obydwa obumarły, zabieg itd, jakoś dziwnie z tym. TYm bardziej, ze jakoś wiedziałam podświadomie, ze to bliźnięta i też podświadomie, ze coś jest nie tak.
Dzięki za troskę itd, Drzewku wielkie dzięki za wszystko w międzyczasie, Doxie za dzisiaj.
Będe się odzywała, ale póki co nie wiem z jaką częstotliwością.
Pozdrawiam

Do góry