reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dzien dobry,
Magdusiek z tego co piszesz to fajne te zajecia ma Natalia. Kurcze musze sie isc dopytac czy u mnie cos takiego istnieje.
Kasiek to tzrymaj sie u tego kardiologa i oby wsaka zystko ok bylo.
A slyszalyscie o przedszkolance bodajze w katowickim przedszkolu, miala chyba 3 promile i wodke przy sobie. To juz przesada, jakby taka miala pilnowac moje dziecko:angry:

reklama
Kasiu ja przypuszczam ze sa, ale ja tak jak Ty odwlekam te mysli od siebie;-) Faktycznie bede sie czuc ze moje dziecko juz tak uroslo. Wrzucilam pare fotek.

Tusiekn, zdjęcia super! Jak te nasze dzieci rosną!

Ja tez wrzuciłam pare fotek!
Moje dziecko zasnęło.mam koncepcję, żeby przez ferie nauczyć ją ponownie zasypiania w dzien. Skoro nawet Natalia śpi...;-)

Kasiu Nadia jak zwykle piekna i jal ladnie maluje:tak:i chyba wysoka jest nie? Nasze dzieciaki juz naprawde wygladaja jak przedszkolaki:-)

ojejej,nikogo nie ma czy gdzieś sie chowacie?

byłam na echo serca,nie domykają mi sie zastawki na jeden plusik. Doktorek powiedział,że to nic takiego, do kontroli co roku. ale mam jeszcze założonego holtera, no i w związku z tym w przyszłą środę na wizyte po odczycie.A mielismy we wtorek wyjechać.... wyjedziemy w czwartek :-)

Dzień Dobry. Kasiek74 to ty faktycznie mocno musisz dbać o siebie!I chłopaki dbać tam o ciebie mają! Trochę wolnego na pewno dobrze ci zrobi i może trochę wolniejszy tryb życia by sie przydał, zdrowie i serducho najważniejsze. Dzieciaki przecudne. Nadia se nieźle wykombinowała z tym malowaniem. Weronice chyba jednak nie podrzucę tego pomysłu, bo będzie bieda.. Ciągle jestem pod wrażeniem układania puzli przez Olinka i Natalkę, a na głowonogi Igi to nie mam słów po prostu. Czy mogłabym zamówić taki jeden rysunek? Da radę Syla? Może czas zorganizować spotkanie. Co wy na to? Chętnie poznałabym też Natka, tusiekn nie wybierasz się wkrótce do Warszawy? Wiem wszyscy jesteśmy mocno zalatani, ale może jak zaczniemy planować już dziś to uda się spotkać tak na początku marca? A ja wczoraj w końcu wyrwałam się z domu. Bardzo miłe spotkanie miałam :-). I dobrze mi dzisiaj. Idę na kawę, chociaż wolałabym gorącą czekolaldę z amaretto..

Dzień dobry
Kasiu - dobrze,ze nic takiego. Z holterem chodizło kilka osob u mnie w pracy ;-)
Trzymaj się,

A ja spędziłam wczoraj bardzo sympatyczne popołudnio-wieczór, oj jak dobrze było sobie pójść w świat ;-)

reklama
O, jakie zdjęcia! Wiecie co, wczoraj miałam refleksje jak spojrzałam na Natalię w samochodzie, że niedawno nogi sięgały jej do końca siedziska, a teraz już wiszą tak jak zaplanowano.
I Nadia i Natek jacyś tacy dorośli itd. PIękne rysunki i jakie pomysły ;-)

Do góry