reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

cześć kochane - wypadłam z obiegu, nie wiem co u was się dzieje :zawstydzona/y: ale wiem że to moja wina bo absolutnie jestem wykończona wieczorem a to jedyny moment kiedy moge zajrzeć. Jeszcze pracuje, bo chcę dociągnąc klase do semestru czyli do 14. 01. i dlatego jestem wykończona. Jednak ciąża w domu to zupełnie inny komfort. Ale z ciązą dobrze się ukrywam i rodzice moich dzieci jeszcze nic nie wiedzą - bo jak się dowiedzą to będą jęczeć że klasy nie dociągnę - ale nic to jeszcze i tak nic nie widac - no prawie nic. Pozdrawiam i ide czytć co u was.

reklama
Witam

Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Iguni, Olivki, Weroniki, Anulki i Dawidka dużo zdrówka, radości i spełnienia wszystkich dziecięcych marzeń

Kasiu spóźnione ale serdeczne życzenia urodzinowe :-)
Spóźnione ale również serdeczne życzenia rocznicowe dla Syli i Andrzeja :-)

(mam nadzieję że nikogo nie pominęłam ale zaległości nadrabiałam na raty)

My już po chrzcinach Adasia. Wszystko poszło dobrze, nie wiem jak sie mamie odwdzięczę za zrobienie całej imprezy. Napiekła tortów i za jednym zamachem świętowaliśmy Natalki urodziny ;-).
Za to powrót w niedzielę mieliśmy z przygodami bo złapaliśmy tzw. kapcia 90 km od Warszawy. Na szczęście obyło sie bez dalszych przygód i z pewnym opóźnieniem dotarliśmy do domu. Tak więc pierwsza większa podróż Adasia za nami. :-)

Drzewko będzie coraz lepiej. U nas też jest pewne uwstecznienie przejawia sie tym że Natalka lubi być noszona na rękach a jak nie to płacz. W domu to pół biedy gorzej na spacerze jak nie chce iść. Poza tym na szczęście nie okazuje Adasiowi zazdrości wręcz przeciwnie. Ciągle by go całowała i przytulała - czasem robi sie to nawet męczące ;-) np przy karmieniu.
Co do nocnika to bz. jak ją posadzę, to owszem zrobi, ale siusiu; kupa nie przeszkadza jej zupełnie. Najczęściej dowiadujemy sie o niej jak już jest :szok:.

Gazetkę z Kubusiem chciałam kupić ale nigdzie nie ma :-(
Co do gina to jeszcze nie zrobiłam przeglądu po porodzie. No ale nie moja wina że do pani doktor ciężko się dostać. W przyszłą środę idę jak nic nie wyskoczy.

już po północy więc:
Wszystkiego co najlepsze dla Nadulki z okazji urodzin; dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń :-)

w galeryjce Weronika i Natalka cudne jak zwykle.
A ja zmykam spać bo poprzednia nocka zarwana - siostra Jarka odlatywała do Niemiec więc wstawaliśmy przed 4

Dobranoc

Wszystkiego najlepszego dla Nadii!

Właśnie wróciłam z koncertu, ale był super! Aż żal było wychodzić z klubu, po koncertcie jeszcze chwilę pogadałam, spojrzałam na zegarek i okazało sie, że jest nieźle po 1:00. A teraz z nadmiary emocji spać nie mogę, chyba meble pooglądam, może cos wypatrzę ;-)

Witajcie!

Nadulko wszystkiego naj, naj lepszego!!!

Luszka super szybko uwinęliście się z chrztem! I jeszcze urodziny Natalki ... fajny pomysł!!! Może jakieś zdjęcia wrzucisz (w wolnej chwili).

Magdusiek no nie dziwię się, że Ty w środku nocy nie możesz spać :-) Dobrze, że poszłaś na ten koncert! Trzeba trochę odreagować ...

dzień dobry!
najlepsze życzenia urodzinkowe dla Nadulki, spełnienia marzeń, wymarzonych prezentów i dużo zdrówka! A szczęście już masz... masz wspaniałą mamusię!
drzewko, luszka jak wy dajecie radę, ja przy Zuźce, pracy i obowiązkach domowych nie wyrabiam! :no:
magdusiek pewnie odsypia... jaki koncert tym razem?

odebrałam wyniki. wszystko jest w normie. :tak: a juz sie bałam ze mi żelazo spadło znów, bo zawroty głowy mam. Ale wszystko jest ok. Zamierzam zrobić jeszcze USG brzucha, mocz i odwiedzić gina i kardiologa. tylko kiedy ja się zbiorę...

wczoraj pojechaliśmy na zakupy (dla mnie), ale oczywiście znów sobie nic nie kupiłam. :-( Czy wy też tak amcie, ze jak nei zamierzacie sobie nic kupować (w sensie ubrań, butów) yo wydaje wam sie, ze jest tyle zajebistych rzeczy i wszystkie byście kupiły. Ale jak jedziecie sobie kupić ciuszki to wtedy nic wam sie nie pdoba? Ja mam tak zawsze!!!!!! :wściekła/y:
Teddy co z tym kompem? gdzież ty?
a Vertigo się nie oddzywa...

Mała dokładnie mam jak Ty!! Czesem zdarza mi się mieć dobry dzień zakupowy i wszystko mi się podoba, ale to sporadycznie, bardzo sporadycznie! Zazwyczaj gdy zerkam bez zamiaru zakupu to widzę pełno fajnych rzeczy, a jak chcę kupić to nic, kompletnie nic nie ma w sklepach!
I gratuluję dobrych wyników!!

Dzień dobry
Nic nie odsypiam, śniadanie już wszyscy zjedliśąmy ;-)
Mała - gratuluje wyników.
Koncert był super - Karimski club - taka formacja złożona z super muzykow, w części takich, którzy grają troche jak gościnnie, trochę takich jak studyjni, ogólnie rewelacja. NIedawno wysżła ich płyta, a muzycy to np. Karim Matrusewicz czy Antek Ziut Gralak.

dzieki dziewczyny.
magdusiek widzę, że koncert udany, ty zadowolona. :-)
Doxa a ja dziś kolejne podejście na zakupy robię. :wściekła/y: i jak ja mam polubic robienie zakupów! brr chyba przeżucę się na komputery jak Misiu. ;-)

reklama
Witam!
dziekujemy za zyczenia urodzinowe!:-):tak: Nadia jest zachwycona domkiem teletubisiowym, i now ciastolinką do robienia rybek. Po obiedzie będzie tort, dziadkowie i prezenty cd.:-)

Magduś, widzę, że ostatnio korzystasz z imprez kulturalnych;-) to miłe, że sie mogłaś w końcu wyluzować.:tak:

Mała, zawroty i kłopoty z serduchem to pewnie stres. sama wiem coś o tym,ja ciągle mam jakis misz-masz jak jeszcze na to nałoży się niedoczynność tarczycy.jak mówi mój endo..grunt to spokój!;-)

tymczasem spadam do Naduli...

Do góry