reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Mi wyszło na 70 % że będę mieć dziewczynkę. Ojjj, coś mi się wydaje że jednak będzie chłopak.  ;)

reklama
Bazal - co do ciążowych ciuszków, to moja siostra chodziła w ciąży z pierwszym synem (3 lata temu) dokładnie w tym samym czasie, więc ciążowych ciuszków troszkę mam :). Ale niestety jeszcze nie zaczynam w nich chodzić, bo jak narazie to kupiłam sobie kilka luźniejszych bluzek i to wystarcza (chociaż jak "wpakuję się" w "stary" rozmiar to też nic się nie dzieje i trudno zauważyć, że jestem mamusią :)). A ja już bym chciała, żeby chociaż troszkę było znać.... :mad: ;)

Bazal oj jak dobrze, że się odezwałaś!!! I co najważniejsze, że nic złego się nie dzieje :)
Ja już kupiłam 2 pary ciążowych spodni, jedne właśnie z takim ściągaczem pod pachy (jak będzie za wysoki dla Ciebie możesz go złożyć na pół), ale w nich jeszcze nie chodziłam, bo musze je skrócić. Drugie to jeansy ze stretch'u dodatkowo z gumką i w tych chodzę cały czas. Do tegp mam niby normalne spodnie kupione na dziale dresowym właśnie z takim szerokim pasem i w nich chodzę po domu i mówię Ci naprawdę jest w czymś takim wygodnie, przede wszystkim nic nie uciska brzunia.

Asiu, to wcale nie znaczy, że będzie odwrotnie. A może u Ciebie ten test się sprawdzi? Bardzo bym chciała, żebyś miała teraz właśnie dziewczynkę, żeby było dokładnie tak jak Ty byś chciała!

No, no dziewczyny jak tak dalej pójdzie to mój synio będzie miał u Waszych pociech powodzenie. Zero konkurencji ;D ;D ;D

A to malutkie zjdęcie z boku to ja z moim mężulkiem w dniu naszego ślubu ;D

masz rację Doxa. no ladnie, zaczniemy swatac nasze dzieci he he :) i tatus by sie ucieszyl, ze to dziewczynka! :)
Ja narzie zakupilam spodnie-biodrowki, z tym ze o numer wieksze. A dzis lub jutro amm zamiar zakupic typowe ciazowki- tak jak mowisz bazal -pod pachy. :) Z bluzkami mam problem, bo piersi urosły mi już nieźle-co wszyscy zauważyli, więc w stare się nie mieszczę. Zakupiłam kilka z kórtkim rękwakiem z myślą już o ciepłych dniach a tu masz! pogoda pod psem! no i prnceskę jasną też na ciepłe dni. Więc nadal nie mam w czym chodzić! :)

mi wyszło właś nie ze na 72% to będzie kobieta!! Co prawda wszyscy mi powtarzaja, ze wyglądam na chłopaka, ale.... chyba chciałabym dziewczynkę. Moja mama nakręca sie na wnuczkę i jakoś tak mi sie udziela.
Doxa - ślicznie ślubnie wygladacie!! od dawna jesteście małżeńśtwem? Nam właśnie roczek okrąglutki stuknał. Strasznie szybko ten czas minał. I tyle się wydarzyło! A teraz jeszcze na Dzidzię naszą czekamy....

hi, hi właśnie zrobiłam sobie ten teścik, chyba już 3 raz i tym razem wyszło, że na 73% to dziewczynka ;D Za każdym razem inaczej mi wychodzi, niektóre pytania są trudne np. te o brzuch ... nie przejmujcie się dziewczyny to tylko przesądy, chociaż często się sprawdzają!!

Bazal mieszkamy razem już 7,5 roku, ale ślub wzięliśmy dopiero w czerwcu ubiegłego roku i to tylko cywilny :) Czeka nas jeszcze kościelny :) Tak więc niedługo nasza I-a rocznica, dokładnie 5.czerwca ;D

reklama
witam Was wszystkie mamy!!
Ja też jestem październikowa i chciałam sie przywitać. Pisałam na topiku październik 2005 i zotałąm zaproszona do Was :)
Dziś ide do gina- walcze z paskudną torbielą- ale tez mam dziewuszke w brzuszku :) :) :)
pozdrawiam

Do góry