reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
syla, nie doczytalam.

niedowage to nie, ale na dolnej granicy normy na pewno. maz z gabarytow zadowolony, a ja nie mam czasu sie nimi przejmowac. ostatnio tylko wkurzaja mnie sukienki i gory, tzn. to, ze wredne cyce nie daja sie upakowac

Znam taką jedną laskę co by się z tego niedopinania ucieszyła.....mogłaby wtedy, bez wyrzutów sumienia, na zakupy (wymieniające całą zawartość szafy) ruszyć.;-) Magduś nie obrazisz się, prawda?:-D

Moje cyce upchnęłam w D ale wypływają więc szukam E, a pani Zosia (czy jak jej tam) pewnie by i tak na mnie nakrzyczała, że to coś tylko do G się nadaje.

kasiek podziekuj!

Oskarem staraj sie nie przejmowac. to normalne, ze teskni. moze sie zaaklimatyzuje. w sumie to dobrze o nim swiadczy, ze jest przywiazny do rodzicow... jeszcze sie nauczy samodzielnosci- jest jeszcze maly!

dziękowałam:-)

Oskar, taaaaa, przywiązany do rodziców, już dziś miałam kilka telefonów z kibla i parę sms-ów:szok:
Doszliśmy z Andrzejem do wniosku, że jak to się nie zmieni to w sobotę go zabieramy i będzie musiał odpracować ten obóz w domu (a jest co robić)...nie ma letko. Szkoda mi go jak diabli ale cóż.

reklama
Do góry