reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
witam,

ja tam w ogole nie zauwazylam, zeby mi sie przed porodem cos opuszczalo, ale moze taka moja uroda ;-)

trzymajcie sie, kobiety, zdrowotnie! a tym 2w1 zycze rozdwojenia w dogodnym terminie.

jesli chodzi o zeby to ja w pt ide je wybielic...

dzień dobry

ja zawalona robotą, więc wpadam się chociaż przywitać bo zaraz mnie Cukiereczek ścignie na GG! :-D Ale widze, że dziś to ja Cię powinnam na baczność postawić! ;-) :-D

miłego dnia kochane, chociaż za oknem nie ciekawie :no:

i znów zabrakło satrej funkcji na forum... :angry: :tak:

Kochana ja się wybieram we wtorek na wybielanie! :-) :tak: napisz jak coś więcej? jakim sposobem?

Witam!
Widzę, że dziewczyny w pracy , bo BB ruszyło z rana :-D

Teddy, współczuję z zębem ja ostatnio tez częściej u dentysty, bo mi się ciś zęby krusz. To objaw starości?;-)

U nas leje od wczorajszego wieczora, dobrze, że Płock na wzgórzu leży, bo chyba by nas podtopiło;-) ale za to głowa mnie nie boli już...

Co do brzucha i jego opuszczania z Nadią już odkąd mi go było widać, to wszyscy się pytali czy mi się opuścił:-D Normalnie prawie na kolanach leżał;-)

witam serdecznie - ja juz od 2 tygodni na nauczycielskich wakacjach. Zążyłam zwiedzić pół Kaszub - byłam tam z dziećmi siostry i brata przez tydzień - teraz piorę ubranka i w czwartek kolejny obóz przetrwania na Kaszubach. ;-) tym razem z dziećmi mojej szwagierki.
Pozdrawiam i do usłyszenia

reklama
Dzien dobry,
No i nie bez powodu wczoraj zle sie czulam bo dzisiaj powitalam dzien z @. I nic mi sie nie chce! Do tego pogoda beznadziejna. Ale Tusiek dzisiaj byl wyrozumialy i spalismy razem do 9.45:-)

Do góry