reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

O, Kasiu, dzięki, zobaczę. Dziś wejdę, a jak nie to jutro choc na chwilę chcę się wyrwać, bo jeszcze ajkeiś durnowate zakupyw stylu kremy itd mi zostały. Nogi to ona raczej ma zwykłej długści, ale łatwiej spodnie skrócić niż zwęzić :-)

reklama
Ja może dzis tez będę w Wawie, ale jeszcze nie wiem, bo mnie mąż trzyma w niepewnośći;-) a jak cos to jutro wpadnę po dżinsy z hello kitty i kocyk z Kubusiem( bo mi Magdza ostatnio narobiła na niego smaku) albo jeszcze cos innego;-) No bo co tu robic w taka paskudna pogodę?

Kasiu - ten kocyk naprawdę jest słodki, a Natalka go uwielbia. I dzinsy rewelacja... serio. Kombinowałam co by tu zrbić,żeby Natalia miała, ale niestety, poczekam.... bo ona ma pół pudła dużego za dużych spodni, które miała nosić zimą i wiosną... 2006/2007 ;-)

witajcie, widzę Vertigo że tyle samo kiblowałyśmy dziś w pracy. Fajna pogoda, co? a ja jutro do teściów na imieniny.
Iga ostatnio nie wytrzymuje do 19, już o 18.30gotowa jest iść spać. Mleka nadal zjada ok. 120ml....

Teddy, co z tym Twoim zębem?????

Ja dziś ledwo utrzymuję głowę w pionie.

O Kasiek, widzę że się wybierasz do Warszawy. O której planujesz być?

dzięki dzięki dziewczyny za gratulacje, nie da się ukryć że starzy dumni z synia, dla Oskara jak zwykle to nic takiego, nie wzruszony:szok:, bez specjalnych emocji! Może tylko nie okazuje, nie wiem.

Odnośnie spodni to dla Igi zwykle są ok, czasami za szerokie ale raczej trafione. Natalka musiała jeszcze bardziej schudnąć Magduś jak jej tak wszystko z tyłka spada. Może to i dobrze, znaczy się że będzie zgrabniutka.

zważyłam dziś Igę - 13.1kg, na robaki wołamy bobo (znaczy się mrówki;-))

My 10 na mmrII...wreszcie!

Oj, dotarłam do domu...
Tak, Syluś, w poneidziałek na tydzień. Jutro planuję drobne zakupy albo i mniej drobne, bo dziś byłam na chwilę, nabyłam sweterek cienki, taki na bluzkę i bluzkę z krótkim rękawek,a ine sklepy kusiły.
Natalia zachowywała się rewelacyjnie, najwyraźniej ona w sklepie jak jest tylko ze mną to ok, ale jak ma kolegę albo koleżankę i widzi przykład to niestety naśladuje.... mam nauczkę. Ale ucieszyłam się, bo nie dośc, ze grzecznie się zachowywała to jeszcze mi doradzała :-) Słodziak.

A co tu za cisza???
Zakończyłam spotkanie z koleżankami, Natalia bawiła sioe ze Stasiem, którego nazywała Oliś,... do końca spotkania, nie wiem.... no nie wiem... jak jej wytłumnaczyć., ze nie każdy chłopiec to ma na imię Oliś.... i skąd to ś....?
MOja córka spać się ne wybiera, Kamil tkwi w jakimś kortku na trasie bo tir sie rozwalił, nie wiem gdzie, nie wiem jak...
A tu pustka???

Witam!
Ale tu cisza:szok:

Ja wczoraj byłam w stolicy...wyjechaliśmy około 16.30 z myślą, że kolo 18 będziemy. A tu w Wyszogrodzie na rondzie policja i mówi, że do Warszawy tylko przez Płońska albo Sochaczew, bo wypadek na trasie z Wyszogrodu. To pojechalismy przez Płońska-18 km do nadrobienia. A tam roboty drogowe i sygnalizacja:szok:Starciliśmy godzinę. Przyjechaliśmy na 19 do Arkadii. A Nadula zamiast byc śpiąca dostała power'a jakby jej ktoś dopalacze zamontował. Latała jak oszalała chowała nam sie między półkami....:rofl2:Chłopcy obejrzeli Shreka 3 i podobno najlepszy ze wszystkich.:-)

Dziendoberek!Witajcie po przerwie!Jej ale mialam nadrabiania!!!
Ja jakos jak moj Benji szaleje nie moge za zadne skarby siasc pzy kompie!:-(
O tej szczepionce jeszcze nie slyszalam ...:confused:zobaczymy na pneumokoki byl szczepiony ...
TUSKIEN-mojemu smykowi tez prawie wszystkie spodnie leca jakos go wyciaga ostatnio czekam na Polske to szelek poszukam
Magdusiek-swietnie ze mialas okazje pobyc z kolezankami to bardzo potrzebne!!!
Vertigo&syla-a jak dlugo juz pracujecie ?
Doxa-PROSZE NIE!TU w Anglii leje od miesiaca i ja licze wlasnie na pogode w Polsce(lece za tydz):sorry2:
A jesli chodzi o mowienie to w szoku dziewczyny jestem i widze ze moj Smyk sie nie spieszy:-(ale ostatnio robi postepy nauczyl sie mowic:dzidzi,pic,buty,mniammniam,mama wola cudnie i yuli sie mocno:-)(wczesniej wolal mama tylko jak cos sie dzialo)risi(to dziewczyna mojego brata) papa i baj baj na zmiane ,a jego haslo jak podchodzi do komp (bo czesto rozmawiamy z moimi rodz przez kamerke )to papa dziadzia,ale on ma za to niesamowity talent muzyczny tanczy spiewa nawet pelny ply back podstawia haha
wiecie co ja to czasemmysle ze z milosci to bym go zjadla kocham ten zapach skorki buzke stupki pupke wszystko tez tak macie ?choc czywiscie czasem sily sie nie ma i nic mi sie nie chce...:sorry2:
pozdrowionka dla wszystkich!!!​

reklama
Dzien dobry,
Nie wiem czy sie wyspalam, moj maz za to dosypia po tygodniu wstawania.
Syla Iga pije tyle rano z butli? No wlasnie od dwoch dni Natek rano nie chce butli a pija tez ok 120, przed wczoraj nie chcial bo twierdzi ze gorace, guzik prawda, wczoraj po zagadywaniach wypil a dzisiaj nie i musialam robic kaszke, skomplukuje sie troche bo brakuje mi pomyslow na drugie sniadanie na ktore dostawal kaszke, jajecznice lub praowki, a teraz niby kasza na I i II sniadanie? Czasem mam wrazenie, ze moj syn jadlby tylko bakusie, danio i jogurty.
Olcia ja mam dokladnie tak samo jak Ty,, zjadlabym nie raz Tuska a czasem jestem zmeczona, ze nie wiem jak mam na imie;-)Czasem czuje "im wiecej Ciebie tym mniej"

Ide po kawe

Do góry