reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Vertigo melduje się!! :-D

dzień dobry kochane!

Ile ty tych posiewów jeszcze musisz robić Tosi?

Zuzińka wstała dziś podobno o 8.30! :szok: :-)

reklama
Witajcie,
Ja dzisiaj nie do zycia, w nocy wszystkim sie Nam zle spalo chociaz Natek byl u siebie do 3.30 pozniej nie moglismy zasnac, picie itp. Efekt koncowy, ze tata niewyspany do pracy a my do 8.30 spalismy:-) ale jeszzce bym pospala
A moje dziecko widzac rybe wedzone jak jem tez sie skusil i chyba mu smakuje.

łomatko! ale jak do tej proy wszystkie sa ok? nam lekarz nawet później nie zlecił jednego kontrolnego badania. :no:

Teddy a co z tym Twoim zębem? Do kanałowego leczenia? bidulko ależ się namęczysz.
Ja zakończyłam już leczenie na szczęscie. Teraz tylko kosmetyczna poprawka mnie czeka w połowie lipca, nie mogę się doczekać efektu! :tak:

Magdusiek tak jezszcze wracajac do tych spodni co Natalka nosi a na gumce w pasie jej nie kupujesz czy tez spadaja pomimo tego? u Natka sie takie wlasnie sprawdzaja, ale to tez trzeba natrafic na fajne spodnie. Tak apropos ubran to musze przegladnac ubrania Natka i chyba musze powoli jakies na jesien kupic. Mam przed oczami fajna koszule co dostal Natek od babci jak nie mila jescze roczku i jest na 110:szok: Nawet teraz pewnie jej nie zalozy.

Tusiekn - zwykle te spodnie sa z gumką i oprócz tego z gumką przesuwaną tak, zeby mogla być szersza lub węższa zapinaną na guziczki, no i z przodu najczęściej guzik. Ale niezależnie od wszytskiego spadają. A jak np takie na 80 z kappahla zapnę na te wszystkei najciaśniejsze gumki to po pierwsze dynda wokół, a po drugie i tak jest do bani :-(
Teraz Natalce jest najlepiej w spodniach 3/4 z mothercare z jakiegoś wcześniejszego seozonu, i to sa własnie dzins w gumke ale 9-12.....
i ma dodatkowo dwie pary dzińsów, które spadają najmniej ze wszytskich neimneij jednak tak czy siak spadają....

To Natalka ma maly zgrabny tyleczek;-) Wlasnie o takiej gumce mowilam, u nas wiekszosc dzinsow tez spada pewnie dlatego ze po prostu sa ciezkie i jak idzimey na spacer daje szelki, a jak jedziemy autem to nie. Natek tez ma maly tylek, kiedy moja sasiadka mowi, ze juz Ntus nie nosi pieluch, bo ma mala pupe a byl w cieniutkich spodenkach krotkich oczywiscie z pieluszka.

łomatko! ale jak do tej proy wszystkie sa ok? nam lekarz nawet później nie zlecił jednego kontrolnego badania. :no:

ok. i ogolne tez. teraz juz nie ma zalecenia, zeby przez pol roku robic- wiesz, dostalam to na haslo 'dziadek' ;-) ale jeden zawsze po skonczeniu terapii sie robi

reklama
Mgdusiek , dla Natalki spodnie na tęgość byłyby ok. w reserved, bo np. Nadia ma problem z dopięciem guzika. Tylko oni maja najmniejsze na 92 i śa dość długie, ale mozna skrócić a może Natalka ma długie nogi.;-)

Do góry