reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Witajcie babeczki;-)
Ja od rana dopiero sobie usiadlam przy kompie a tu prosze jak tu gwarno.
Wiecie co ja nie moglam sie doczekac momentu kiedy Natek bedzie mnie przytulal jeszcze jak byl malutki, dzisiaj rano sam prszyszedl mi na kolana i pytam sie jak bardzo kocha mame, z cudownym wyrazem twarzy popatrzyl sie i dal mi buzi w policzka a ja uwielbiam odglos takiego cmokania;-)
Magdusiek u Nas ze spodniami to samo i praktycznie z h&m nosi tez na 12 miesiecy a wazy 11,10 Na upaly nie ma problemu bo ma wiekszosc spedenek z gumka i sa ok a jak jest tak jak dzisiaj to zakladam szelki, ktorych i tak nie widac bo daje na to bluze, wiec moze u Ciebie sie tez sprawdza;-)
Syla gratulacje dla Oskara, szkoda ze nie mozesz Nam pokazac swoich wlasnych dziel sztuki:-)
Luszka spakowana juz?

Kasiek dzięki :-)
Tusiekn no właśnie się pakuję tzn rozpakowałam torbę i spakowałam dwie. Poza tym syndrom wicia gniazda objawił sie u mnie porządkowaniem... skrzynki mailowej :-D.
Efekt w innym wątku ;-)....

A tak poza tym to piorę rożki, kocyki, pościel itp. bo wcześniej jakoś zapomniałam...

Tusiekn - u nas szelki nie przejdą, bo szeroko wokół wszędzie i dziury zostają po bokach :-)
Moja córka nie mówi, ze kocha, ale przytula. I ostatnio darła się musia i musia, albo my/isia - jakoś tak, ne mogliśmy dojść co to,a to mamusia było :-)
Ale mówi coraz więcej, zapominam zapisywać, bo sporo tego, trzeba chyba z dyktafonem chodzić, zeby nie umknęło.
Natalia jutro ma szczepienie na meningo. Pewnie znów cyrk odstawi, wiec juz od dwóch dni czytamy Kamyczka u lekarza.

Duuużo mówią Wasze maluchy. Nadia mniej, ale co tam, nadrobi;-)
Luszka pierz, pierz i pakuj i sprzątaj i czyść. I skrzynka mailowa tez ważna;-)

Moja teraz cały czas powtarza "ucho nie" - bo pokazywałam co jutro będa jej robili, a poniewaz Natalia boi się, że oglądanie uszu boli (swoją drogą nie wiem czemu, bo jej nie badali) to móiwłam, ze do ucha nikt nie będzie zaglądał. I jeszcze jedno "ucho nie" a wyjdę z siebie....

Vertigo, Mała też bym chciała usłyszeć takie wyznanie od Natalki :-) Gratuluję i zazdroszczę.
Natalka póki co lubi przybiegać z otwartymi ramionami i rzuca sie na szyję. A ja to po prostu uwielbiam. Często też ściska mnie mocno przed spaniem i całuje brzuch :-)

reklama
Do góry