reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Kasiu to ty będziesz sobie tak szukac i szukać... :-(

my też mamy na skraju miasta (za nami już tylko lasy) i koniec miasta. Zuzię do przedszkola będziemy musieli wozić samochodem, do skzoły to samo, do dziadków mamy 6,5 km. Ale co tam!

reklama
Oglądaliśmy mieszkanko. Spodobało nam się.Dużo jest zrobione. Tylko to 4 piętro. Mieszkaja tam starsi ludzie, którzy chcą kupić mniejsze mieszkanie, na niższym piętrze. No i wyszło na to, ze jutro przyjadą obejrzeć nasze. Jak im sie spodoba i dogadamy się co do ceny i terminu przeprowadzki to kto wie:tak: My musimy załatwic wszystko w wakacje, a najlepiej w lipcu;-) Jak nie załatwie w wakacje to sparwe przekładam na przyszły rok.

Mała, wiesz jedno dziecko do przedszkola to nie kłopot, ale troje dzieci, każde gdzieś...... no i wyobraź sobie np. Dawid do szkoły ok, ze szkoły autobusem całe miasto, potem dodatkowe zajęcia powiedzmy, że zawiezie go Krzysiek, a Mati przeciez też ma swoje zajęcia. I nie koniecznie w tym samym miejscu i czasie . Normalni mój mąż musiałby pracować na etacie taksówkarza;-) Czas stracony na dojazdach i rozjazdach, a gdzie jakieś życie rodzinne? To nie dla mnie. Ja potrzebuje miec wszystko na oku i pod kontrolą.

Witajcie!
Dziewczyny a czym dokładnie jest ten rough ...? To jakaś tarka specjalna czy krem?

O Waxie mówiła mi moja fryzjeraka, też się do niego przymierzam. A co konkretnie polecacie? Szampony czy odżwyki, czy jeszcze coś innego tam mają?

Kasiek też tak lubię mieć wszystko blisko i pod kontrolą! Jasne że przy trójce dzieci ciężko by Wam było mieszkając na skraju miasta. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po Waszej myśli i w te wakacje przeprowadzicie się!

Ja spałam, dzień dobry
po wczorajszym nieoczekiwanym wyjściu do matrixa :-)
i w kinie byłam i w sklepach (wyprzedaże na całego juz są, ale kupiłam tylko prezent dla Kamila).

A, i miałam napisać, wyszłam, bo Kamil wrócił wcześneij (czyli o 19:25), żebym ja mogła się wyłaczyć i wyluzować i jak dotarłam do GM to tam był tabun wrzeszcząch dzieci, w każdym sklepei i w każdym mijscu do którergo się udałam. I naprawdę, uwierzcie mi, nie ma nic złegow tym, ze niektóre restauracje w innych krajach chcą wprowadzić zakaz wejścia z dziećmi. Bo czułam, ze moj spojrzenie zabija tych rodzicow... byłam tak zmęczona byciem z Natalka non stop pzez ostatnich kilka tygodni bez luzu żadnego, ze miałam ochotę utłuc tych ludzi i te dzieci za sam fakt, ze nie dają mi się wyłączyć....szczęśliwie w kinie o 21:30 już ich nie było...

Witajcie!
My nie spimy juz od 8 o dziwo na taki deszczowny dzien. W ogole ostanie noce jakies sa dziwne, Natek sie wierci.
Mala nie wiem kiedy maz bedzie mial urlop, ale Ty Zuzke trzymaj dla Natka;-)
Jolik zdrowia zycze i zeby sie wakacje udaly.
A co tu takie pustki?
Tusiek jest strasznie zainteresowany Shrekiem 3 i w ogole tym filmem, ale w kinie pewnie by nie wytrzymal. W pokoju ma duzy plakat z bohaterami, ale on najbardziej lubi osiolka i jak widzi zapowiedz w telewizji to caly w skowronkach biegnie do pokoju i krzyczy ii aa.

Witajcie kochane,

Było super ale już zaczynam zapominać jak wypoczęłam;-). Wróciłam od razu na zamykanie miesiąca więc mały zawrót głowy.

Mam nadzieję że u Was wszystko ok (nie mam już jak nadrobić więc wcinam się z lotu mewy)

Dziecię wróciło rozwydrzone, nauczyła się od kuzynostwa jak się piszczy, jak drze, jak rzuca rzeczami w podłogę i takie tam:szok: i nie wiem czy w ogóle uda nam się ją doprowadzić do pionu (po woli tracimy nadzieję:-D)

Pogoda była super, tylko 2 dni deszczowe, opaliliśmy się, nawdychaliśmy świeżego powietrza, napatrzyliśmy na nasze piękne morze....
Wróciliśmy wcześniej niż zaplanowaliśmy bo w piątek, ponieważ wypadło nam wesele na sobotę, na którym wytrzymałam tylko do 1.00:-D

...teraz intensywnie myślę, co by tu zrobić żeby przenieść się nad morze i nie pracować:tak:

a co u Was???????

buziaczki

reklama
Ja również witam. :-)

Dziś pobudka o 6.30 tata sobie nastawił budzik i oczywiście nie słyszał tylko on. Myślałam że mu coś zrobię. Natalec też nie był zadowolony bo koncert trwał później co najmniej godzinę. Zazwyczaj jak wstaje to jest zadowolona, a dziś płacz. Już sie bałam że coś jej jest.
Dziękujemy za życzenia zdrowia chyba się unormowało bo kupek w takiej ilości jak były już nie ma.
W sobotę byłam na panieńskim i było super. Dawno nie byłam na takiej imprezie i uświadomiłam sobie że strasznie mi tego brakowało.
W najbliższą sobotę z kolei idziemy na ślub i wesele i tak sie zastanawiam teraz czy dobrze ze bierzemy Natalkę. Albo będzie szaleć albo padnie o 21 i koniec imprezy.

Jolik dużo zdrówka
Kasiek trzymam kciuki żeby udało się Wam znaleźć fajne mieszkanko.
Doxa rough to krem dokładnie peeling
Tez się dołączam do pytania Doxy:Który Wax najlepszy? Na stronie widziałam ze mają 3 rodzaje odżywek.

Do góry