reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
to sie nazywa "zemsta Romana", za to, ze nie pokazali w TVP zakonczenia roku w piatek z jego udzialem...
stwiedzil, ze jak oficjalnie w telewizji nie pokazali, to konca roku ni ma... ;-)

Witajcie
My pospalismy sobie dzisiaj do 9. Natek teraz zasypia wieczorem co do minuty pare minut przed 22 i tak jakos ma uregulowane, ale pewnie jak pojde do pracy bedzie musial wczesniej wstawac i spac. Magdusiek niesamowite ile Natalka ma energii a Ciebie podziwiam za sile! Kasiek Nadia super dziewczynka i jak dzielnie schodzi ze schodow:tak: A Natek wczoraj przewrocil sie a wlasciwie mocno otarl a bylam normalnie przy nim z mama o krok!
Czuje sie po imieninach rodzinnych objedzona chociaz malo jadlam. Ale dziewczyny ciesze sie bardzo bo niespodziewanie weszlam w kostium ktory kupilam tylko na obrone lic. i tyle bylo z chodzenia w nim. Wiec siedzi sobie u mojej mamy, wzielam z glupa spodnie i prosze az uszy zwiedly mojemu mezowi. A miezylam je moze 2 miesiace temu i nie dochodzily do bioder:szok:. Teraz mam jeszcze wieksza motywacje zeby zrzucac kg zbedne. Ale kawy mrozonej to bym sie dzisiaj napila:tak:

Witajcie!
Ja w końcu chyba odespałam zeszły tydzień :-)

Jolik zdrówka kochana, mam nadzieję, że szybko siły Ci wrócą!!!

Tusiekn gratuluję zmieszczenia się w kostum!!! U mnie też ostatnio coraz z tym lepiej :-) Ale chyba do dawnej szczupłości (a raczej chudości) nie chcę wrócić, jednak odrobina (podkreślam odrobina) ciałka jest konieczna! Oddawałam teraz moje ubrania 19-letniej bratanicy i jak patrzyłam na nią gdy je mierzyła i pomślałam, że ja tak miałabym wyglądać, to aż mi się słabo zrobiło! A jeszcze niedawno były one na mnie dobre! Być może nadal bym się w nie wcisnęła, ale wyglądałabym jak baleronik :-) :-) :-)

Witam!
Mała, jak mozna byc zapracowana teraz? Ja wpadłam do pracy tylko po socjal i choc dyr. ustaliła sprzatanie klas dośrody to ja nie mam co sprzątać . U mnie na cacy.:-)

Madziu, Nadulka ok. Byłyśmy dzis u naszej ped. i chyba na tym zakończymy, bo obydwie doszłyśmy do wniosku, że nic sie nie dzieje a tylko po antybiotyku może coś złapać w przychodni.
Ja miałam pomysł, żeby kupić sobie cos wieczorowego, albo letnia sukienkę. Czyli niewiadoma:tak: Ostatnio bardzo mi sie podobaja sukienki w stylu chińskim, tylko nie mam gdzie ich kupic

dzień dobry!
kochane u nas trwa rekrutacja do klas pierwszych (ponadgimnazjalnych). A że jest to program elektroniczny to jest kupa roboty! na szczęście w tym roku pomagają mi nauczyciele! Sama chyba bym puściła soki a nie zrobiła wszystkiego w terminie.

Kasiu Nadulka śliczna! a mój mąż jak ją zobaczył powiedział:"jaka ona duża, jakos tak dorośle wygląda..." :-D czyli coś jest w tym co mówiła Teddy.
a no i dzieki dziewczyny w imieniu Zuzi. Tusiekn wybieracie się na dinozaury?
bo moja Zuźka ma adoratorów więc się spiesz kochana... Wczoraj siedzę z nią w pokoju (godz. 20), a tu nagle przez otwarte okno słychać:" Ziuzia", a to Oskarek-kolega Zuzi ze szpitala. Chcieliśmy sie posikać ze śmiechu wszyscy. (moja koleżanka szła do domu a Oskarek jak zobaczy dom moich rodziców to zawsze tak woła Zuzię! i wołał ją aż wyszła! A Zuźka zreszta jak tylko go usłyszała to od razu do drzwi!) :-D

a o dom to i u nas kłótnie na maxa! Juz mam dość. Tylko u nas trochę chyba inny powód. Tzn nam dom remontuje Mojego Konrada ojciec i wujkowie. A że nie do końća wszystko jest takl jak ja chcę więc mu o tym mówię, a on się od razu złości, bo nie dośc że nam pomagają... i jak on ma im powiedzieć, ze to miało być inaczej...

dziendoberek... :-)

Cukiereczku, dzieki za namiar na rough... lokcie mi odzyly... :-)

...ja dla odmiany polecam Wax, jakby ktoras miala problemy z wlosami... w zyciu nie mialam czegos takiego na glowie jak teraz!!! a do tego zauwazylam ze mi pomiedzy wlosami nowe wyrastaja, taki smieszny jezyk widac pod swiatlo... ;-)

reklama
Do góry