reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam!
O tak spotkanko udane!Wszyscy zadowoleni! Nadia przespała droge z W-wy do domku.
Ojoj, Oli juz za 3 miesiące skonczy 2 latka:szok: ale ten czas leci......
Doxa, a w środku na metce spodni ( tej wszywanej oczywiście) jest rozmiar. Popatrz:tak:
Magdusiek , jak babcia?
Tusiekn, a jak Natek robi siusiu na stojaco to sam celuje ?;-):-D

reklama
Kasiek no tak, już za 3 miesiące! Ja nie wiem kiedy to zleciało!!!!!
Mówisz, że na metce jest rozmiar? hmmm nie wiem jak ja tam patrzyłam ;-)

witam odtesciowo... :-)

chlopaki wszystkie cztery ogladaja Kubice, to mam chwile, zeby zajrzec...

Magdusiek, wspolczuje Ci niezmiernie, duzo zdrowia dla dziadkow oraz sily dla Was wszystkich...

widze,ze smoczki generalnie bye bye... i swietnie... :-)

witam,

Mucha przespala dzis cala noc. za to w dzien spala niecala godzine- pierwszy raz tak krotko. odstawilismy ja do dziadkow i poszlismy do kina... :-)
ciut marudzila.

a u nas goraco jak cholera. na spacery wychodzimy o 8 i o 10 wracamy, potem dopiero o 18. teraz mam balkony na przestrzal otwarte i nawet cugu nie czuc:baffled:

Dzieki za życzenia dla dziadków.
U nich lepiej, babcia pewnie będzie w spiztalu do końca tygodnia, zobaczymy, moze uda się jej we wtorek założyć lekki gips, ale to się okaze. Dziadek prawdopodobnie wyjdzie ze swojego szpitala w poniedziałek, ale ogólnie z jednej strony jest dobrze, a z drugiej średnio. Ale będzie dobrze, babci już schodzi opuchlizna z twarzy po tym upadku w spiztalu -swoją drogą mam chotę utłuc tych debili....

Magdusiek dobrze że już wkrótce dziadkowie będą w domu! I dla nich będzie lepiej - szybciej i wprzyjemniejszych warunkach dojdą do siebie i dla Was - mniej uciążliwie!

Dzień dobry
Ale gorąco... kawę czas zrobić, nareszcie normalna noc za mną, Natalka przebudziła się o 6:30 i przyszła się przytulić,a 5 minut póxniej wstała, ale jakoś tom zignorowałam, dałam jej jogurt z płatkami i poszłam drzemac dalej, a gdy Kamil wstał to usnęłam znów na dobre :-)

reklama
Dzień Dobry!
U nas trzecia bezsmoczkowa noc przebiegła super! Żadnej pobudki w nocy, Oli wstał o 8 :-) :-) Wszyscy troje jesteśmy wyspani!

Magdusiek cieszę się, że w końcu trochę się wyspałaś! Mam nadzieję, że już tak zostanie!

Do góry