reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dziendoberek... :-)

wreszcie sie ten weekend skonczyl, czekam na nastepny, zeby normalnie wypoczac, jestem psychicznie wypompowana...

Tusiek, bardzo mi przykro z powodu taty, trzymam kciuki...

bylam w galerce... Krzys z Puchatkiem rozczulajacy, jak zobaczylam zdjecie mialam takie wlasnie skojarzenie, nawet bez czytania komentarza... :-)
...Magdusiek, pisalas, ze czasami ludzie biora Natalke za chlopca... nie wiem jak to mozliwe, nawet pomijajac kapelusze i roz... :-)

widze, ze dzieciaczki jak rycerze dzielnie walcza ze smokami... ;-)

reklama
Dzień dobry
iałam noc koszmar, wczoraj wieczorem Natalia wywaliła się na mokrej podłodze, rymsnęła porządnie i płakała dośc mocno, też ze zmęczenia. A ja miałam nocne koszmary, mysle, że w związku z tym jej upadkiem, bo przyznam, ze sie przestraszyliśmy. teraz ludek dosypia, wstała rano, zdjęła pieluchę, zrobiła siku do nocnika i wróciła do mnie do łózka (Kamil jakoś wstał wcześniej), a ja sie podniosłam nieprzytomna. Ale wciąz mam w głowie to poczucie ulgi, że to tylko sen i że Natalia jest obok.

Teddy - śmieszny Kubuś Puchatek, nie? Mnie własnie to zdjęcie chyba najbardziej się podoba, ijedno pod krzesłem. a z tą dziewczynka braną za chłopca to przyznam ja też nie rozumiem, najczęściej są to rodzice małych dzieci albo babcie, nie wiem z czego to wynika, ale olać. tylko, że pamiętam, ze mnie jak błam mała było przykro, ż emnie ktoś za chłopaka bierze i chciałabym, zeby Natalia nie musiała się głupio tłumaczyć, ze ona jest dziewczynką itd.

Dzień dobry!

No proszę, widze, ze smoczkom mówimy nie! ;-)
Doxa wielkie gratulacje! Kolejny raz Olinek pokazał, ze jest prawdziwym mężczyzną! :tak: :-)
A u nas ok, Zuzia wogóle nie woła smoczka, tylko po rppostu stała się nerwowa, ale ostatnio jest już troszkę łagodniej, poza środą kiedy wóciłam z pracy a babcia pokazała mi odcisk zębów Zuzi na ręce...
Kasiu myślę, że Nadulka nie potzrebuje już smoczka, fajnie byłoby teraz juz zapomnieć że on istnieje. :tak: :-) Powodzenia kochana!
magdusiek duzo duzo zdrowia dla dziadków! a i Ty trzymaj się jakoś! no i mama też pewnie przeżywa.
a NAtalka boska na zdjęciach! Faktycznie Krzyś i Kubuś nieziemscy! A na huśtawce Natalka wygląda jakby miała conajmniej 4 latka! :-)

Drzewko kochana trzymaj się mocno! Teraz tylko z górki...
Teddy wymęczona po wizycie u teściów... też tak mam ale raczej w innym kontekście...
tusiekn jak tata?!

Witajcie kochane
Tata powoli odzyskuje przytomnosc, zaslabl, uderzyl sie i lezal najprawdopodobnej godzine, mama go znalazla...szok jestesmy klebek nerwow wszyscy. Dziekuje za kciuki i trzymajcie dalej. W miare mozliwosci bede piasac. Mam nadzieje, ze ten koszmar sie juz niedlugo skonczy.

magdusiek -remont pełną parą!!! :tak: właśnie byłam tam bo zabrakło im cementu a nie mają samochodu żadnego w tej chwili. :-p w czwartek mają nam przywieźć okna, a te stare są bardzo duże i zmniejszamy otwory zeby były standardowe okna. Na same drzwi wewnętzrne ( ajest ich aż 12 sztuk!!) musimy czekać 8 tygodni!! Pustaków kupić nie moglismy! A wszystko jest tak drogie... Rozwalaja ściany, stawiają nowe... Mam nadzieję, że we wrześniu się wprowadzimy... :-(

dziewczyny (mam nadzieję, że tusiekn się nie obrazi). Wiecie, że chodzi o jej teścia a nie tatę. Niesamowite że jest tak bardzo zżyta z teściem! Tak ciepło o nim mówi... Zazdroszczę...

Mala no co Ty, wlasnie mialam napisac o tym, a wczesniej napisalam ze to tata bo to dla mnie jest zupelnie naturalne, traktuje go jako wlasnego tate ktorego mi zreszta zastepuje (moj nie zyje:-()

Mała - to faktycznie niezły dymz tym remontem.

U nas dziadke wyszedł ze spzitala, babcię wypisza jutro, bo starjkują i mają w nosie... nie ma to jak lekarze z powołania, jakiś obłęd, ja nie wiem po co ci ludzie wybierają taki zawód skoro mają w dupie... niby co, ze za więcej znajdą chęć niesienia pomocy? wątpliwe....

reklama
Witam!
Tusiekn, dobrze, że już lepiej z tatą. :tak:
Mała, piszesz tak o remoncie, że mam wrażenie , że łatwiej byłoby nowy dom postawić;-)

Magdusiek, dobrze, że z dziadkiem i babcia lepiej! U nas strajkuje tylko jeden szpital i w ogóle nie robią badań. Dla mnie to coś niezrozumiałego. Jak był strajk nauczycieli i w szkole kol. pytała czy strajkujemy , to99 %ludzi ja wysmiało. No bo, że niby co? Nasze kochane "kulapytki " będą pod brama stały, czy chodziły po szkole bez ładu? W naszym przypadku czy przypadku lekarzy strajk bije najbardziej w najsłabszych a nie w rządzących...:-(

No a moja Nadulka zasnęła bez smoka na noc:-). Ale w dzień zasypiała z dydkiem.:tak:

Do góry