reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

u mnie grasuja meszki... jakis koszmar... musialam przykryc dziecko, bo by go zezarly...
...ja jestem cala swedzaca, a to doslownie w godzine...

reklama
Vertigo, oj nie dobrze:-( Zdrówka życzę i Tobie i Toli. Mam nadzieję, że to chwilowe.

Doxa, Pewnie około 11 jeszcze będę. Mąż mówi, że koło 12 najwcześniej będziemy wracać, a jak znam zycie to później.Ale ma Twój tel, więc możemy byc w kontakcie.
I w ogóle myslałam dzis o Tobie, bo coś Cię ostatnio nie było na bb.

Teddy, a może tak rano wpadniesz jednak na kawkę mrożoną do centrum?:tak: Na pewno by nam smakowała:-)

dzieki! nie wiem czy chwilowe czy nie chwilowe. mam tylko nadzieje, ze szybko mnie opusci, bo za fajnie nie jest :baffled:

Teddy, meszki w nocy? przeciez toto w dzien grasuje! jakies zmutowane masz czy co? ;-)

Kasiu, chyba aktualne... ale jesli o mnie chodzi, to 2-3 ja raczej moge tylko z dzieckiem, bo Kamil w pracy (chyba, ze Krysian mnie wypusci sama), a na dlugi weekend jedziemy do dziadkow wiec nie moge...

Cukiereczku meszki po widnemu, nie wiem czy wiedza, ze 20 to juz wieczor... ;-)

Teddy no ja jeszcze nie wrzuciłam wszyskiego! męczę się i męczę z tym fotosikiem! Poczekaj kobieto ;-)

Ale dziękuję, dziękuję :-)

Ufff no i wrzuciałam zdjęcia!

Kochane weszłam do galeryjki a tam tyle zjdęć! Jolik ależ Tymuś wydoroślał! A na zdjęciu a'la "rusałka" wygląda jak krewny Moniki Brodki ;-)

Teddy ile Krystian ma wzrostu? Wygląda na wysokiego! Rosną nam dzieci, rosną, a jeszcze niedawno w fotelikach je nosiłyśmy :-)

reklama
witam...

oplacalo sie pomeczyc z fotosikiem... Oli swietny... taki powazny gosc nie zaden maluch... ;-)

co do wzrostu Krystiana, to jakis czas temu mierzylam go i mial 88,5 cm... sprobuje go dzis znow zmierzyc, ale nie wiem czy sama dam rade, bo on nie chce dlugo stac przy scianie... zawsze go interesuje ta linijka nad glowa... ;-)

ostatnio kiedy robilam porzadki zmalazlam jeden malenki ciuszek, nie chce mi sie wierzyc, ze on to nosil tak niedawno... :-)

alez mi sie dobrze dzis spalo... chlodno, ciemno (znaczy slonceo 3 nie wstalo), tylko te wyjace golebie...

ide na allegro poogladac jezdziki, bo mi dziecie ujezdza wszystkie samochody, nawet resoraka probowal dosiadac... bedzie od babci na dzien dziecka... ;-)

Do góry