reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam!
Kasiu, dobrze,że z Julka juz lepiej.

U nas też dzien mamy od rana, dziecko w nocy przydreptało do nas dołóżka( zapomniałam włozyc szczebelki) i spało az do 7.29. :-)
No i teraz próbuje zasnac al chyba nic z tego nie bedzie......

Co do Mateusza i kompa, to tam na pewno nic nie ogląda- tatus co jakiś czas wybebesza wszystko dokładnie;-). I rozumiem,że moje dziecko wkracza w trudny okres i interesuje go ludzkie ciało. Ja jestem otwarta na te sprawy i moje dzieci sa na prawde mocno uswiadomione, ale sa pewne granice, których póki co przekroczyć mu nie wolno. I jestem w stanie uwierzyc mu, że koledzy przesyłaja takie swiństwa, ale nie do konca moge mu to okazać.Rany czy te dzieci tak szybko musza dojrzewać.:confused:

reklama
Kasiu dobre wieści! Oby tak dalej! Mam nadzieję, że Julka już nie załapie tego wirusa!

A Olivka z tymi ślicznymi włoskami wygląda jak dziecko w wieku przedszkolnym!

Witajcie,
Jeste strasznie parno, zachmurzylo sie, ale burzy jakos niestety nie widac, a ja z bolem glowy od rana. Obudzilismy sie wszyscy po 5 i myslelismy, ze nie zasniemy, ale Natek sie Napil i spalismy do 9. Kasia dobrze, ze juz zdrowiejecie, ja sie tak pocieszalam, ze dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi;-)
Pierwszy raz zobaczylam Oliwke i w ogole nie wiem kto Ty jestes Anja;-) Super masz coreczke, strasznie mi sie podobaja jej brwi:tak:
My po obiedzie zmykamy do mam.

Ja na chwilkę wpadłam do domu, rano bylismy u mamy, Natalka sama wybnierała kwiatki, a teraz się przebieram i lecę dalej, już sama.
I pochwalę się, Natalia dziś pierwszy raz zrobiła kupkę do nocnika, sama z siebie. Znormalnie prezent czy jak? ;-) Wstała, powiedziała "ka", usiadła, zrobiła, wstała, super!

witam, my po spacerze wilanowskim... milo wybiegani, wszyscy... :-)
Kasiu, super, ze z Julka juz lepiej... trzymajcie sie...

ide wreszcie to Tiramisu zrobic, bo mi koncu ser sam wyjdzie z lodowki... ;-)

Nadula śpi juz od godziny, ja się zabrałam za pisanie pracy dyplomowej, bo mam jak do tej pory całe 2 strony;-)
Ale nie omieszkałam zobaczyc co tu słychać.
Dostałam od moich dzieci-czyt chłopców- korale z Top Sekret. Sa sliczne, a ja nie mogłam uwierzyc, że złozyli sie na nie:baffled: No i od córci żel pod prysznic z końcówka masującą, który chciałam.:-)

Hej,
nareszcie znalazłam dłuższą chwilkę by móc nadrobić zaległości w czytaniu :-) i oglądaniu :-). Dzieciaczki jak zwykle urocze, mamusie zresztą też !!!

Drzewko - gratuluję !

Doxa - bardzo spóźnione, ale naprawdę szczere życzenia z okazji urodzin !

Madusiek - gratulacje dla Natalki za "nocnikowe" postępy :-D

U nas wszystko ok. Zdrowi jak ryby, ale trochę przemęczeni pracą :-( Na szczęście już niedługo urlop więc nie ma co narzekać :-) Mam w planie porządnie wypocząć ;-) choć szczerze mówiąc to nie wiem czy przy Tymianku do końca da się wypocząć :-)
Co do mojego dziecka to z dnia na dzień więcejj mówi: dzisiejsze słowo to "sufit", poza tym biega jak oszalały i psoci jak mało kto. Wszystkiego musi dotknąć, wszystkiego spróbować, wszędzie wejść ... żywe srebro :-D

Szkoda, że żadnej z Was nie ma :-(
Trudno, może jutro będę miała więcej szczęścia :-)

Musze się Wam pochwalić ... dostałam od mojego synia rolki na Dzień Matki :-)
Dostałam je już w środę, a w czwartek po raz pierwszy w życiu stanęłam na tego rodzaju sprzęcie. Uczyłam się z koleżanką, która tez bladego pojęcia o jeżdzie nie miała. Śmiechu było co nie miara, ale nareszcie znalazłam sposób na zrzucenie kilku kilogramów i jednoczesnie na wspaniały relaks. Coś niesamowitego :-D. Wszystkim polecam !

reklama
Dzień dobry
ale wczoraj było genialnie, wróćiłam do domu o 1:00, sporo ludzi sie pojawiło, niesamowite że w moim liceum wciąz czuję się jak u siebie mimo, że tyle lat minęło od skończenia go.

Do góry