reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie, jestem dzisiaj pierwsza, ha! Chyba pierwszy raz. Melduję się już po kawie (dla protestujących leciutkiej z ogromną ilością mleka) i z Podlasia. Tydzień mieliśmy piękny i w końcu miałam trochę urlopu, odpoczęłam na maksa. Tyle tylko że mogło by być ciut cieplej... Weronika szaleje, jeździliśmy na działkę, chodziliśmy do zoo (ulubiony zwierzak to paw). kasiek74 super zdjęcia, ja też wkleję swoje po powrocie - to niestety już jutro. Kurcze ja też bym już chciała robić Weronice takie kucyki, ale na razie mamy tylko puch na głowie, co prawda w pięknym kolorze miedzi ale do rudego warkocza nam jeszcze daleko. :-D
magdusiek, niefajne są takie doły wiem ale pewnie dzisiaj już lepiej, dolina zamieniła się co najmniej w równinę, a z waszym zamiłowaniem do gór to na pewno i szczyty a la Matterhorn będą! patrz jakie piękne słońce!
Ciągle oglądamy kafle. Duży wybór ale trudno coś wybrać. :dry:
Ale napisałam, jak na mnie to szok. Ciekawe czy jeszcze ciągle jestem pierwsza...

reklama
Dzień dobry
Ja po herbacie, kawę mam jeszcze przed sobą, w planach.
Drzewko, jak miło Cie widzieć. U nas kucyków tez jeszcze długo nie będzie, chyba, ze ja sobie zawiążę ;-)
Ten Matterhorn zabrzmiał bardzo zachęcająco, ale niestety nie mam nawet równiny, póki co, raczej zdrowy rozsądek tylko nie wiem co jest bardziej logiczne.

Jutro przyjeżdza mój brat cioteczny z żoną i malutka córeczką, bardzo się cieszę, że się spotkamy i że zobacze malutka, jak moi rodzice jechali do Łodzi to Natalia miała katar i zostałam z nią w domu.

Witam!

Pieknie dzis u nas na dworku! Byłysmy na dłuuuugim spacerze.
Drzewko jak miło, że wpadłaś. Tak, tak wklej zdjęcia, bo mało ogladamy Weroniczke!:tak:

Magdusiek, głowa do góry!:-) po chłodach na pewno przyjdzie ciepełko!;-)

dzięki za słowa uznania dla kucyków Nadi. Czasem nawet kilka chwil wytrzymują:-)

A ja dzis do fryzjera po południu do poprawy. Pani, która mnie obcinała kilka dni temu nie dość ,że nie zrobiła o to co prosiłam to zrobiła to w ten sposób,że pijany by lepiej obciął. :no: Zawsze chodziłam do jednego salonu, ale ostatnio ciagle jakies nowe fryzjerki. Odszukałam dziś moją ulubiona fryzjerke i sie umówiłam. Tylko czy to cos w ogóle da sie poprawić?:elvis:

Witajcie
Pogoda robi sie przepiekna i korzysta z niej moj balkon, posciel sie suszy, koldry grzeja do slonca, a ja pije druga kawke i jem wczorajsza pizze na obiad bo nie mam sily zrobic sobie obiadu:no: I chyba tak bede siedziec z laptopem poki sie Natek nie obudzi. Co do lokow i kucykow to My czasem Natkowi spinamy kucyka hi hi w domu. I powiem Wam, ze ja chyba mu nie obetne tych wloskow bo mi strasznie szkoda a kazdy mowi, ze ma tak sliczne loki.

Natek jest maly i nie obcinałabym mu jescze włosków. Poza tym teraz długie włosy u chłopców w modzie;-)

Modne do tego stopnia, ze juz kilka razy zostal wziety za dziewczynke:-) Ja mu nie chce calkiem obcinac tylko podciac a na gorze ma strasznie geste i boje sie, ze sama nie dam rady i bedzie krzywo. Swoja droga niezle to wyglada jak chlopakowi wystaja spod czapki takie loki jak pannie:-D Kiedys po myciu mierzylam mokre i najdluzsze mialy ok 20cm, tylko jak wyschna to robi sie jedna sprezynka.

a my jestesmy chorzy. WSZYSCY! z wyjazdu nici. lipa. wczoraj byly Toskowe imieniny, wiec jutro jedziemy u dziadkow stawiac piaskownice :-)

magdus, takie intensywne stany to imho normalne przy malym dziecku. u mnie tez tak bywa. myslisz, ze to az tak, zeby jakies ostateczne decyzje podejmowac? przepraszam, ze w ogole zabieram glos...

kasiek, Nadulka swietna! u nas kitki sa, ale strasznie denerwujace i zaraz ludek sciaga wszelkie gumki i spinki

Hej,
Bardzo intensywny dzień dziś spędziłam z Natalką, głównie na powietrzu, taka pogoda, że aż żal w domu siedziec.
Vertigo - no właśnie nie jestem pewna czy to nie jest powazniej. I jak najbardziej zabieraj głos, gdybym nie chciała to bym nic nie pisała.

Vertigo, ja normalnie myslałam, że wyjechaliście, bo sie nie odzywałaś. Nawet miałam pytać czy się wypad udał. Ale mam nadzieję, że Tosia już ok. I proszę zrób Antosi zdjęcie w kitkach. Powiedz jej ,że wszystkie ciocie proszą:-)

Magdusiek,
a to nie dis miałas spotkanie z rodzinka i malutka dzidzia?

Byłam u fryzjera i jakoś doprowadziła moje włosy do porządku, na ile sie dało

reklama
Kasiu - jutro... Natalka jak usłyszała, że przyjedzie dzidzia to tylko z nadzieją w głosie spytała "ciocia?" :-) Dziś wybierałam też trochę ciuszków i zabawek po Natalce, żeby dac małej Indze. TYlko z ciuszkami kiepsko, bo całkiem inna pora roku ;-)

Do góry