reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witam !!! Ale to forum teraz okropne.Zdecydowanie barzdiej podobalo mi się to poprzednie.Może się przyzwyczaję ale narazie nic mi sie nie podoba a juz najbardziej ten kolor.....

U nas nic nowego Julcia rośnie i lobuzuje.Coraz cześciej próbuje sama chodzić ale udaje jej się to z marnym skutkiem.Wspaniale nasladuje pieska, kotka.Kupiliśmy jej taką gruba książeczkę z serii zwierzęta i umie już pokazać coraz więcej zwierzątek.Najlepiej jej wychodzi kura, wydaje wtedy śmieszne ko ko ko.

Zaczynamy juz powoli przygotowania do roczku.Narazie rozglądam się za odpowienim ubrankiem, nie wiadomo jaka bedzie pogoda(napewno nie +35C) szukalam na allegro bo w sklepach ceny zabójcze.

reklama
O jej!!! Ale kolorowo zrobiło się na BB!!!
Witam wszystkich!!!
Kasia 74 jakoś daaaawno Cię nie wychwyciłam na BB, ale ja tez jestem nie częstym gościem!
Teddy, jaki piękny miś! Jak ze zdjęciem?
Ja nie wyrabiam sie z robotą, najlepiej poszłabym na wagary!

Kasiek, ostatnie zdjecia dostalam 6.09... i mam ich 7... a chec deklarowalo ponad 20 osob... wiec chyba sprawa sie rypla...

czesc!

wkurza mnie to. i jeszcze muuuuuuuuuuuuli!

informuje, ze u nas OK. zyjemy ;) pojawie sie jak zacznie tu cos normalnie dzialac.

buziaki :-*

i super! nazwe uzytkownika mi zmienilo! kiedys mozna bylo wpisac jedna, a wyswietlala sie inna... i co teraz? a dostep do galerii?? nie no, PORAZKA!!!

widzialam Cukiereczku, ze Ci sie taka krzywda stala... ;-)
ale nie jestes sama, kilka osob ma podobnie i juz sie Administracja zastanawia co z tym zrobic... ;-)

ide ubic smoczysko!!!

witajcie - kochane - zagladam dziś na BB a tu takie zmiany - Koszmar!!!! Juz myslałanm ze sie do was nie dostane, ale zaczełam czytac i juz jestem, chyba w zyciu nie zapamietam tego nowego hasłoa
no dobra ale co u nas - chorujemy na jakiegos okropnego wirusa , ale już Mikołaj lepiej a ja zdecydowanie gorzej - do pracy chodze , i marze już o wolnym
a co u was?
a jak dostac się do galeryjki?

Misiu, i pazdziernikowa macia nie jestem!!! ale dostep do zdjec mam
jak zrobic, zeby ostatnia wiadomosc byla na gorze ???

anna, zmien sobie to haslo i po problemie ;)

reklama
Do góry