reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Syla - hmmm trochę się ponarzeka a robić i tak trzeba :-)

Teddy urlopu nie mam za wiele. Zostało jakieś 13 dni ! A te chcę zostawić na jakieś ważniejsze sprawy. Czeka nas remont łazienki ... :-)

Zresztą ... i tak nikt by mi się nie zgodziła na tak długi urlop. U nas teraz sezon oświetleniowy trwa ! :-) tzw . sajgon :-)

reklama
Jolik, wspólczuję. A TY jakoś nie powinnas być niedługo w W-wie? Co z naszym spotkaniem ???

Niby urlop jest, ale z tego co pamiętam to Jolik chyba częśc wykorzystała, żeby z TYmkiem posiedzieć i część w wakacje, pewnie odrobina czeka na swięta. Swoją drogą paranoja, jakby był normalny macierzyński to kobiety nie byłyby stratne.

Magdusiek ... miałam być w Warszawce, ale tak szybko nie będę. Potrzebują mnie na miejscu :-( Chyba za bardzo cieszyłam się na myśl, że Was drogie warszawianki poznam :-( Mam jednak nadzieję, że kiedyś taka okazja nastąpi :-)

Jolik, moze my do Ciebie przyjedziemy... po lampki jakies... ;)
....moga byc choinkowe... niewazne... zawsze to jakas okazja... ;)

Witam!
Poczytała, poczytała i zaraz idzę spać. Padam

Anno, jak będziesz coś potrzebowała, to napisz co. Może jakoś pomogę. Plan rozwoju mogę jedynie pocztą wysłać, bo w komputerze już nie mam. Ja wystartowałam na dyplomowanego, ale już się zastanawiam, na co mi kolejne marnowanie czasu. Niestety teraz już nie moge się wycofać :mad:

Jolik współczuję. A urlop jest do odpoczywania, a nie do remontowania ;)

Trzymajcie się kobiałki ciepło w ten cudny ;) jesienny czas. Do lata... Do lata...

reklama
Witam.
Jolik mialas szczescie, bo moglo byc gorzej.
Vertigo jak to madra Syla powiedziala po burzy nadejdzie slonce (czy cos w tym sesie)
Ja u kumpeli bylam. Mala sie fajnie bawila z jej coreczka. Teraz juz spi od 21.00. Ja troche chalupe oprzatlam i oczywiscie na bb :)
Syla mi tez sie mala rozpuscila a to dzieki mojej siostrze :)
Mam papiery do wypelnienia ale tak mi sie nie chce, moze w przyszlym tygodniu ;D
Douslyszenia

Do góry