reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Gdybysmy my nie kupili tego nowego to w kolejnym bloku juz bysmy się nie zdecydowali. Bo różnica jest bardzo duża  ::) A w miedzyczasie okazalo sie, ze to, w ktorym mieszkamy tez jakops strasznie chodliwe sie zrobiło :) Nic tylko się cieszyc  ;D

Ina - teraz doczytałam o owocach, tez muszę trochę włozyc. Wspomnienie mojej lodówki wszystkich przesladuje, jak Doxa kiedys u mnie była to jej prezentowałam lodówkę, zeby udowodnic, ze to jednorazowy numer był ;)

nie, mnie chodzi o wzięcie kredytu mieszkaniowego pod kredyt mieszkaniowy, tylko że np z mniejszym oprocentowaniem tak żeby rata kredytu była mniejsza, czy to ma sens...?

mieszkania nie chcemy sprzedawać
a powiec mi jak są odsetki liczone w kredytach na przykładzie np biorąc 100tyś odsetki 20 tyś czyli w sumie 120tyś i teraz spłacamy powiecmy 10 tyś więc zostaje 110tyś bierzemy drugi kredyt pod ten kredyt i co teraz z odsetkami, ło jezu nie wiem już sama o co mi chodzi

reklama
witam z wieczorka - mąż ogląda Bleada - nie wiem czy dobrze napisałam - ja nie lubię takich krwawych filmów to się troszke z wami przywitam  - mmmmmmmmm nowe mieszkano - pomarzyc - narazie nie narzekam zamieszkujemy 55 m2 więc nie jest xle - kupilismy działkę budowlana blisko centrum gdańska a jednak na jednej ze spokojniejszych dzielnic miasta - ale z budowa narazie nam sie nie pali  :)

Do góry