reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

A ja próbuje coś napisać od rana i ciągle mam okienko "wyślij odpowiedź". Kama dzisiaj przechodzi samą siebie... wywaliła wszsytkie przyprawy w kuchni, wali kablem, kontakt wyrwała, znowu zepsuła kabel od aparatu ::) A jeszcze 12 nie ma ::)

reklama
Teddy to do mnie? ;)
Bo ja nie czytam :D
Jakoś tak mnie naszło na Babyboom i wczoraj zajrzałam pierwszy raz po jakiś tam czasie niezaglądania w ogóle. No traf chciał, że przeczytałam Wasze posty o "porządakch" na forum :)
Serio. Jak juz tu jestem to sie udzielam. Tak jak teraz właśnie ;D

Ja też spadam.. może wieczorkiem uda mi się coś nadrobić i napisać, bo dzisiaj jak zauważyłaś Teddy wyjątkowo gwarno i nie mam nawet jak nadrobić.

Ina nie sprzątaj ;D A myślałaś nad żłobkiem? Nie lepiej by było?

To i ja spadam.
Coby gwaru za dużego nie robić ;)
Oraz: pranie muszę rozwiesić, bo sie godzine temu wyprało i jeszcze w pralce spoczywa.
Baj!

chciałabym mieć na tyle czasu by móc z wami pisać non stop. tak było w ubiegłym roku. na początku naszej ciąży to ja zawsze rano pierwsza wszystkich witałam. po powrocie do pracy doszło mi trochę obowiązków a w domu nie mam netu więc nie mam kiedy z wami pogadać. a że szefa wczoraj i dziś nie ma...
ale ok Teddy rozumiem... ale zrobiło mi się bardzo przykro...

reklama
dziewczyny, zupelnie niepotrzebnie jest Wam przykro... nikt Was nie rozlicza z czasu spedzonego na forum, bo przeciez sa wazniejsze rzeczy... ale chodzi o pewnego rodzaju zaangazowanie... od jednych je czuc, od innych nie - i tu odbior tez jest sprawa indywidualna, dlatego trwa dyskusja... :)

Do góry