reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam :)
Ja juz dzisaj w pracy, ale wczoraj bylo fajnie caly dzien leniuchowalam. Takze dzisaj musze nadrabiac :mad:
ALe jak juz super dzis piatek, weekend sie u nas zapowiada super, caly ma sloneczko swiecic. No i jutro mam wesele i nei mam sobie kompletnie co ubrac, jeszcze dzis bede musiala sie na zakupy wybrac. W niedziele chyba nad jezioro sie wybierzemy. A wy jakie macie plany.

reklama
Ja dzisiaj mialam isc na grilla, ale pogoda nieciekawa, co jakis czas pada. Jutro organizuje paintball, wiec polowa dnia w lesie, (szkoda , ze sobie nie pogram); a pozniej spotkanko z tesciami..

Hej !
Ja tylko na chwilkę :-)
Qrcze zazdroszczę Wam planów na weekend. Ja niestety cały poświęcę na naukę. Za to od przyszłego tygodnia będę najszczęśliwszą osóbką - oczywiście jak wszystko dobrze sie poukłada :-)

Trzymajcie się cieplutko. Wpadnę póxnym wieczorkiem :-)

Cześć Kobietki, (2 w 1 jak mówiąlipcóweczki) ;D

Wpadam tylko sie przywitać i pochwalić, że widziałyśmy się z Doxą w realu. Nie mogłyśmy się nagadać (3 godz i to było za mało), chociaż właściwie to ja gadałam cały czas, a biedna Doxa słuchała tego ślinotoku. Teraz ma dosyć i nawet na Forum nie zagląda.

Cóż przyznaję, to ja ją wykończyłam Wybaczcie drogie towarzyszki!!

To ja już jestem . Byłam dzisiaj u taty w szpitalu i jest lepiej , ale nie jest tak dobrze jak byśmy sobie tego życzyli jest jednak w dobrych rękach, więc nie muszę się aż tak bardzo bardzo denerwować. Obiecywałam wam zdjęcia i jeszcze dzisaj je zamieszczę w wątku brzuszek i USG , ale dopiero jak mi je mąż przyniesie (w tej chwili jest u znajomego i je skanuje), jednak ja jeszcze nie uciekam tylko nadrabiam zaległości z dzisiejszego dnia. Jak się czujecie?

Ale paskudna ta pogoda, trochę się zdrzemnęłam ale nadal czuję sie zmęczona,najlepiej znowu poszłabym leniuchować ale mam w planach przyrządzić sałatkę z pomidorów i chyba podreptam do kuchni.Jak sobie podjem to zaglądnę znów do was.

Fajnie Kasiu , ze chociaż ty jesteś , a pogoda faktycznie nie zachęca do dobrego samopoczucia. Mam jednak , ze po sałatce z pomidorów poprawi ci się . Smacznego

reklama
Cześć dziewczyny!
Czy wam też tak nogi puchną, ja przy tej pogodzie to chodzę z nogi na nogę jak słoń.
Jutro rano jedziemy po następne dwa worki ciuszków dla maluszka ;D już się nie mogę doczekać.

Do góry