reklama
sonyc pisze:Wtrace sie troche a propos tego sciagania i zrozenia mleka, moj Alus ostatio malo przybral i musze go dokarmiac, tyle ze mam problem ciagle cycki puste, a o modyfikowanym nie ma mowy to samo jesli chodzi o kaszki kleiki itp., wcina tylko dania zupki i desery ale mysle ze tego melka moglby wiecej , i zastanawiam sie czy mozeby nie zaczac sciagac swojego, moze wiecej ja bede miala i maly sie pozadnie naje (moze dodawac tez mojego do kaszek itp,) nie mam z kim sie skonsultowac a wy widze doswiadczone.
Sonyc ja dodaję moje mleczko do kleików, zawsze wtedy kleik pożywniejszy. Jak mówi Magdusiek, żeby mieć więcej mleczka odciąganie + przystawianie. Powinnaś po kilku dniach produkować więcej
_anna
Fanka BB :)
witam na chwilke wpadam, nadrobic zaległości - malucha musze obudzic bo zasnął w samochodzie i śpi mi teraz w łóżku, a potem to nie wiem jak długo będę musiała go zababawiać - jak go teraz nie obudxzę :
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Witajcie,
Ja również :-)
A my niedawno wróciliśmy z urodzin synka naszej opiekunki. Spotkaliśmy tam mamuśkę z 6 miesięcznym syneczkiem. Oj nagadałyśmy się za wszystkie czasy ... oczywiście o maluchach :-)
Syla - pytałaś jak teraz wyglądają nasze karmienia. A więc bez zmian czyli około:
4:00 pierś
7:00 pierś
10:00 kaszka z owocami na bebilonie
14:00 zupka
16:30 pierś
19:00 pierś
a w międzyczasie soczki rozcieńczone z wodą.
A tak poza tym to zazdroszczę Ci, ze w pracy masz możliwość pogadania na forum...
Doxa pisze:Anna, Kaszu baaaardzo dziękuję za kartki :-* :-*
Ja również :-)
A my niedawno wróciliśmy z urodzin synka naszej opiekunki. Spotkaliśmy tam mamuśkę z 6 miesięcznym syneczkiem. Oj nagadałyśmy się za wszystkie czasy ... oczywiście o maluchach :-)
Syla - pytałaś jak teraz wyglądają nasze karmienia. A więc bez zmian czyli około:
4:00 pierś
7:00 pierś
10:00 kaszka z owocami na bebilonie
14:00 zupka
16:30 pierś
19:00 pierś
a w międzyczasie soczki rozcieńczone z wodą.
A tak poza tym to zazdroszczę Ci, ze w pracy masz możliwość pogadania na forum...
reklama