reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
za to moj syn wlasnie pastwi sie nad chrupkami kukurydzianymi... rozumiem, ze je gniecie, gryzie... ale on deodatkowo na nie wrzeszczy...
...zeby tylko nie zaczal plakac nad ich losem...  ::)

sonyc pisze:
Wtrace sie troche a propos tego sciagania i zrozenia mleka, moj Alus ostatio malo przybral i musze go dokarmiac, tyle ze mam problem ciagle cycki puste, a o modyfikowanym nie ma mowy to samo jesli chodzi o kaszki kleiki itp., wcina tylko dania zupki i desery ale mysle ze tego melka moglby wiecej , i zastanawiam sie czy mozeby nie zaczac sciagac swojego, moze wiecej ja bede miala i maly sie pozadnie naje (moze dodawac tez mojego do kaszek itp,) nie mam z kim sie skonsultowac a wy widze doswiadczone. :D

Sonyc ja dodaję moje mleczko do kleików, zawsze wtedy kleik pożywniejszy. Jak mówi Magdusiek, żeby mieć więcej mleczka odciąganie + przystawianie. Powinnaś po kilku dniach produkować więcej :)

witam na chwilke wpadam, nadrobic zaległości - malucha musze obudzic bo zasnął w samochodzie i śpi mi teraz w łóżku, a potem to nie wiem jak długo będę musiała go zababawiać - jak go teraz nie obudxzę ::) :(

Witajcie,
Doxa pisze:
Anna, Kaszu baaaardzo dziękuję za kartki :-* :-*

Ja również :-)

A my niedawno wróciliśmy z urodzin synka naszej opiekunki. Spotkaliśmy tam mamuśkę z 6 miesięcznym syneczkiem. Oj nagadałyśmy się za wszystkie czasy ... oczywiście o maluchach :-)

Syla - pytałaś jak teraz wyglądają nasze karmienia. A więc bez zmian czyli około:
4:00 pierś
7:00 pierś
10:00 kaszka z owocami na bebilonie
14:00 zupka
16:30 pierś
19:00 pierś
a w międzyczasie soczki rozcieńczone z wodą.
A tak poza tym to zazdroszczę Ci, ze w pracy masz możliwość pogadania na forum...

Doxa- coraz lepiej. Chodzę na jonoforezę (chyba nie przekręciłam nazwy) i są już rezultaty. Chociaż czasami jak się zapomnę to nadal boli jak diabli ... muszę oszczędzać tego kciuka :-)

...pora na serial :-)

reklama
Do góry