reklama
atas
Fanka BB :)
No Syla a z kim zostawiasz Małą? No i powodzenia życze- bo I dzien jest straszny (chodzi mi o razłąke z dzieckiem)
Aha i mam pytanie, jak ciemiączka wszych Szkrabów? Zrosły sie juz? Iga ma 1,5x1,5 i jakos sie nie zrasta (a moze wymyslam?) :-[
No Teddy bo mi sie wydawało zawsze ze musi dziecko stabilnie siedziec do spacerówy, ja mam taka roskładana do lezenia ale sama nie wiem, hmm
Aha i mam pytanie, jak ciemiączka wszych Szkrabów? Zrosły sie juz? Iga ma 1,5x1,5 i jakos sie nie zrasta (a moze wymyslam?) :-[
No Teddy bo mi sie wydawało zawsze ze musi dziecko stabilnie siedziec do spacerówy, ja mam taka roskładana do lezenia ale sama nie wiem, hmm
Teddy
Październikowa mać
zarasta okolo roku...
atas, a masz jakis fotelik, czy lezaczek??
przeciez tam dziecie nie lezy na plasko... ze o foteliku samochodowym nie wspomne.... to czemu w wozku nie moze...
ja tez mam taka, ze twarza w kierunku jazdy i Krystian ma tam ciekawsze rzeczy do ogladania niz moje, za przeproszeniem... nogi...
atas, a masz jakis fotelik, czy lezaczek??
przeciez tam dziecie nie lezy na plasko... ze o foteliku samochodowym nie wspomne.... to czemu w wozku nie moze...
ja tez mam taka, ze twarza w kierunku jazdy i Krystian ma tam ciekawsze rzeczy do ogladania niz moje, za przeproszeniem... nogi...
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Atas, pojęcia nie mam jak duże, nie sprawdzałam i chyba nie umiem porównać z tym jakie było.
Nasza spacerówka może być montowana przodem i tyłem do kierunku jazdy, ale jak dalej będzie tak lało itd to zakładam gondolę.
Nasza spacerówka może być montowana przodem i tyłem do kierunku jazdy, ale jak dalej będzie tak lało itd to zakładam gondolę.
*syla*
kobieta pracująca...
Atas, Iga też ma nie zarośnięte no i to dobrze bo przed 8 miesiącem chyba nie zarasta.
Pierwszy tydzień Iga siedzi z mężem, później teściowa. A tak od poniedziałku bo tak wyszło
Spadam spać bo jutro się nie wybiorę.
Pierwszy tydzień Iga siedzi z mężem, później teściowa. A tak od poniedziałku bo tak wyszło
Spadam spać bo jutro się nie wybiorę.
*syla*
kobieta pracująca...
rozmiar ciemiączka zawsze lekarz zapisuje w książeczce zdrowia na str 10.
Trzymajcie za mnie jutro kciuki. Pa!
Trzymajcie za mnie jutro kciuki. Pa!
reklama