reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Natalia jak pojechała na spacer w spacerówce to na leżąco, ja jej w ogóle nie pokazałam, że oparcie może być inmaczej, po co mi awantury. NIech najpierw usiądzie to jej pokażę, że inaczej też można jeździć.

reklama
No Syla a  z kim zostawiasz Małą? No i powodzenia życze- bo I dzien jest straszny (chodzi mi o razłąke z dzieckiem)

Aha i mam pytanie, jak ciemiączka wszych Szkrabów? Zrosły sie juz? Iga ma 1,5x1,5 i jakos sie nie zrasta (a moze wymyslam?) :-[

No Teddy bo mi sie wydawało zawsze ze musi dziecko stabilnie siedziec do spacerówy, ja mam taka roskładana do lezenia ale sama nie wiem, hmm

Atas - Natalce się nie zrosło, lekarz oglądał i mówił, że jest ok więc najwyraźniej nie iało się jeszcze zrosnąć.

A moze i bym włozyła do tej spacerowy ale nie bede jej wtedy widziec bo ma taka ze dziecko nie jest ułozone jak w gondoli tylko twarza do kierunku jazdy :-[

Magdusiek a duze ma to ciemiaczko? Znasz parametry?

zarasta okolo roku...

atas, a masz jakis fotelik, czy lezaczek??
przeciez tam dziecie nie lezy na plasko... ze o foteliku samochodowym nie wspomne.... to czemu w wozku nie moze... :)
ja tez mam taka, ze twarza w kierunku jazdy i Krystian ma tam ciekawsze rzeczy do ogladania niz moje, za przeproszeniem... nogi... ;)

Atas, pojęcia nie mam jak duże, nie sprawdzałam i chyba nie umiem porównać z tym jakie było.
Nasza spacerówka może być montowana przodem i tyłem do kierunku jazdy, ale jak dalej będzie tak lało itd to zakładam gondolę.

Atas, Iga też ma nie zarośnięte no i to dobrze bo przed 8 miesiącem chyba nie zarasta.

Pierwszy tydzień Iga siedzi z mężem, później teściowa. A tak od poniedziałku bo tak wyszło :)

Spadam spać bo jutro się nie wybiorę.

reklama
Teddy, no ja własnie nie wiem, chyba mi mama napeklowała do głowy o tej spacerówie. A pewnie ze w foteliku siedzi :)
Syla powodzonka, ja tez zaraz spac smigam, tylko ciuchy jakies wymysle.  :)

Do góry