reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

efunia, wszyystko w swoim czasie... :)

i reakcje, i  jedzenie... kiedys nie zjadl niedokladnie zmiksowanej zupki a dzies wcinal banana w kawalu... jeszcze do niedawna nie ral soku do geby, a teraz wypija butle prawie cala na raz... i to wszystko jakos sam z siebie...

reklama
Efunia, to kupisz elektroniczną nianię, połozysz Tymka w domu jak będzie śpiący i posiedzisz na grilu z odbiornikiem niani :)
Ja już się zaopatrzyłam w nianię na allegro. Teraz czekam aż dojedzie. :)

Iga na dworzu tez jakoś nie lubi spać :( Dziś nawet po drodze do kościoła nie zasnęła. Woli w domu i co zrobić. Dlatego zakup elektronicznej niani wydał się niezbędny.

tak syla...
jest tylko jeden problem. na grilla jeździmy do rodziców...
jest taka niania z zasięgiem do 20 km??  ::) hihihihi

Dzieki Magdusiek, a Szczęśliwice są bardzo fajne do połażenia. Kiedyś Wam już o nich pisałam. :)

Zwykle jjak chodziłam to spała ale ostatnio wychodzę przed dom i tam chciałabym trochę posiedzieć na dworzu (kilka godzinek) i nie bardzo chce spać. No i dziś 20 min szliśmy do kościoła i też ni w ząb nie chciała spać a była jej pora i była zmęczona. Zauważyłam że jak jest bardzo śpiąca to wtedy na dworzu marudzi dopiero w łóżku się uspokaja.
Pewnie jej przejdzie ale na razie jest tak.

hellou, dawno nie pisałam, wrociłam do pracy i kazda wolna chwile z moją ninią spedzam  a wieczorami ciuchy szykuje do pracy itp. W ogole jakos daje rade,najgorzej to wstawanie, co ja mowie najgorzej to dziecko z niania zostawić. Ale tak tu czytam ze Wy juz chrupki dajecie, jabłuszka w kawałkach, ja to jakas uwsteczniona jestem bo tylko słoiczkowe papki moja Iga kosztuje. Mi nawet do głowy nie przyszło juz kawałki dawac ;)  

MOja Iga tez w zozku ostanio nie spi za długo, ale na całe szczescie nie płacze tylko lezy i sie wierci. Do spacerowy jej nie wsadzam jeszcez bo nie potarfi samodzielnie siedziec. :-[

Witaj Atas,

to mało które potrafi już samodzielnie siedzieć. Kiwaczki z nich jeszcze :)
Fajnie że dajesz sobie jakoś radę. Ja zaczynam jutro :) i już mam skurcze żołądka.

Syla, czemu tak od poniedziałku i cały tydzien od razu. Ja zaczełam od czawrtku ;)
A jak nie siedza jeszcze te Wasze Maludy to jak do spacerówy??

reklama
atas... a jakie to ma znaczenie, ze nie siedzi???
o jakiej spacerowce Ty mowisz.... normalne, prawie wszystkie sie przeciez rozkladaja do lezenia

Do góry