reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

No i widziecie co dzieje się z ludzmi jak wejdą na bb październikowe. Miałam już wyłączony komp ale postanowiłam jeszcze na sekundkę wejść. :)

Jazz, to fajnie że właśnie my :) ..i Ty do nas...i w ogóle że jesteście :)

Doxa, pamiętam. Twój mąż wtedy chyba wyjeżdżal służb i Ty się z nim zabrałaś. Dobrze pamiętam? :)

reklama
Hej!
Jak zwykle ja dopiero teraz jak Wy już idziecie spać
pewnie jeszcze Patka zajrzy :)

*syla* pisze:
Ja nie mogę, dopiero teraz zauważyłam jakie Luszkowa Natalka ma już włoski!!! Czy to cień pada?

Moja nadal głównie łysa :)

Trochę cień... ;D
to na foteliku jest bez zmyły ;)

A pewnie że zajrzę ;D
Kompa też niby zamykam ;D

Syluś zaglądaj do nas choć troszkę :) a i z pracą i z komunią będzie git, dasz radę - wierzymy w Ciebie :)

Jazz mnie by też nikt wcześniej nie podejrzewał że zacznę na forum pisać, a tu proszę... :laugh:
Możesz tylko żałować że nie trafiłaś tu w ciąży, oj się działo ::) A jak się zaczęły porody to na każde z forumowych dzieci się czekało jak na swoje ;D Pamiętam jak mi się łezka zakręciła jak zobaczyłam pierwsze zdjęcia Olika Doxy (bo on był pierwszy)

jazz pisze:
Doxa jak urodził się Iganś i minęła mi deprecha (szkoda, że was wtedy nie znałam, miałabym sie komu wypłakiwać,a ryczałam jak bóbr  ::)) zaczęłam łazić po róznych forach w poszukiwaniu porad na tematy dzieciowe - i uwierz podczytywałam różne, ale wy jesteście wyjatkowe, wasze teksty, poczucie humoru, w ogóle spojrzenie na wychowanie i pielęgnacje maluchów są bardzo bliskie moim poglądom...no i dobrze mi z wami ...

no widzisz... a niektorym nie pasuje...

a tak w ogole to czesc laskii bobaski... :)

Dzieńdobry dziewczyny :)

U mnie pogoda tragiczna - śnieg z deszczem pada. No gdzie ta wiosna? Pewnie do Was polazła ;D

Dzisiaj to ja jednym okien z doskoku na bb będę. Pakuję się i jedziemy do rodziców. Cieszę się baaardzo.

Jazz ja się podpiszę pod tym co napisałaś :laugh:

Cześć mamusie i bobaski :D

jarrela pisze:
Jazz ja się podpiszę pod tym co napisałaś :laugh:

Ja też :)

No pogoda mogłaby być ładniejsza. Słońca na razie nie widać a chciałam szybciej wybrać się na spacer, bo później basen.
A juz było tak pięknie....

Witajcie!!! Mam podły nastrój bo DZISIAJ IDĘ DO PRACY!!!!!!

Julcia chyba coś wyczuwa bo od rana strasznie marudna, właśnie teraz zasnęła.Mój małż wczoraj dostał wskazówki co mam jej zrobic jeść i o której godzinie,co ubrać do spania i.t.d
Mam nadzieję,że sobie poradzą.Właściwie to musza sobie poradzić bo nie ma innej opcji.
Jutro wam opowiem jak minął mi pierwszy dzień, bo dzisiaj jak wrócę (ok.23.oo)napewno nie bede mieć siły i ochoty na nic. :-[

reklama
Kasia trzymam kciuki!
Cześc dziewczyny tak w ogóle. Kamil się nabijał jak rano włączyłam komputer....usłyszał znajome bzyczenie i zaczął się śmiać ;)

Do góry