reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Magdusiek ty forumaniaku  :laugh: ale coś w tym jest, ja od dawna przegladałam różne fora, ale nigdy nie zabierałam głosu - tylko czytałam różne rady....ale odkąd na was trafiłam to tak mnie wciagneły te wasze dysputy, że się postanowiłam dołaczyć....

No, forumaniak - dobre określenie :) Trafione. Ja w ogóle bez komputera to jak bez ręki, bez internetu jak bez ręki, ale dziwne, bo na wakacjach mi nie brakuje. Pewnie złego czasu użyhłam, powinno być nie brakowało ;D

magdusiek pisze:
No, forumaniak - dobre określenie :) Trafione. Ja w ogóle bez komputera to jak bez ręki, bez internetu jak bez ręki, ale dziwne, bo na wakacjach mi nie brakuje. Pewnie złego czasu użyhłam, powinno być nie brakowało  ;D

własnie to się okarze - zaopatrz się w razie czego w Bluetoofa...

Jazz, nie strasz. Chociaż kłamię, jak byłam we wrześniu przez tydzień na festiwalu to mnie korciło, żeby do kawiarenki zajrzeć. Jak polazłam do działu dla prasy to ciężko było, zobaczyłam pełno komputerów, internet, wolne miejsca... dobrze, że film zaraz się zaczynał, pewnie bym przepadła.

Doxa jak urodził się Iganś i minęła mi deprecha (szkoda, że was wtedy nie znałam, miałabym sie komu wypłakiwać,a ryczałam jak bóbr  ::)) zaczęłam łazić po róznych forach w poszukiwaniu porad na tematy dzieciowe - i uwierz podczytywałam różne, ale wy jesteście wyjatkowe, wasze teksty, poczucie humoru, w ogóle spojrzenie na wychowanie i pielęgnacje maluchów są bardzo bliskie moim poglądom...no i dobrze mi z wami ...

Magdusiek ja w na początku ciąży pojechałam na 2 dni do Krakowa i pół dnia przesiedziałam w kafejce internetowej na Rynku :laugh: :laugh:

Jazz miło to czytać :) :-*

reklama
Do góry