reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ja byłam, ale Natalia mi się przebudziła, dojadła jeszcze i zasnęła teraz, znowu płaczliwie. IDę do watku o zębach...

reklama
witam,
witam :)

ale pogoda piękna!!! my dziś do szpitala na obchód (bo nadal jestesmy na przepustce :)) i pobranie krwi na crp i ob. a wynik posiewu idealnie ujemny :laugh: także nie wiem skąd to zapalenie :(

oj, widzę, ze znów ktoś ma drobne uwagi do forum.... no ale przecież to takie miejsce, ze jak człowiek nie chce to po prostu nie wchodzi i nie czyta, prawda??

miłego dzionka :)

Witam

meza dzis wygonilam do pracy na 8 a nie na 10
Wiki nakarmiona jeszcze spi za oknem sloneczko zaczyna wygladac to trzeba bylo chalupie i jak dziecko wstanie to ubierac sie i na spacerekna jakies 3-4 godzinki a pozniej do mojego ojca na imieniny

dzień dobry,

Efuniu - to fajnie, że posiew ujemny. I dobrze, że możecie być na przepustce, a nie tkwić w szpitalu :)

POgoda chyba ładna będzie, ja się wyspałam, idę po k... czuję się dużo lepiej, fajnie się tydzień zaczął

czesc laski i bobaski... :)

u nas sie mniej fajnie zaczal... ::)
mlodziez mi jeczy na potege... a juz jakis czas nie jeczal...

Teletubisie na jakis czas zalatwiaja sprawe... 15 minut starcza na zjedzenie sniadania i k.

Witam Wszystkich!

Spóźnione ale serdeczne życzenia dla Jasia z okazji skończenia pół roczku. Duzo zdrówka i samych radosnych chwil życzą Natalka z mamą :-* :-* :-* :-* :-* :-*
h085.gif
h080.gif
h090.gif

Efuniu super że wynik posiewu ujemny i trzymamy kciuki za to żeby pozostałe też wypadły dobrze :)

Pogoda fajna wiec moze wczesniej uda się nam dziś wyjsć :)

Teddy, u nas tez jkest jęczenie czasem, ale od dwóch dni płacz. Wczorajsze cale popołudnie z płaczem, dziś rano tez już było. Ale pomiędzy tym miliony uśmiechów i zabawy, więc chyba coś od czasu do czasu ją zaboli i się wkurza.

Doxa, na pewno cos sie w tej japce dzieje... a przez to zasnac nie moze...
to juz w ogole jest jazda, tym bardziej, ze on nie placze... wyzyl by sie raz, a dobrze, a tak to tylko sie nakreca...

teraz zasnal... od dwoch dni sam nie zasypia, strasznie sie denerwuje...
smieje sie, ze go rozpuscilam, ale naprawde zala patrzec jak dziecko sie meczy...

i w ogole odrzuca lyzeczke, 100 zupki i koniec... ze o mleku nie wspomne... ::)

reklama
Do góry