reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

No ja juz musze uwazac bo trzeciego dzidziusia juz niechcemy
I duzo lepiej by było by okres sie w końcu porządny pojawił a tak to mam totalne zamieszanie z tymi plamieniami
Ja tez czekam na mistrzostwa bo bardzo lubie ogladac razem z mężem dobra piłke hahaha

reklama
Doxa-oj napewno dam znać. Myślę trochę o tym jakby to było, Tymuś jeszcze maleńki a już następna kruszynka by była :-) a może dobrze by się stało ... :-)
A co do żąbków to troche tęskno mi za nimi. Ciekawe jak mój synio bedzie wtedy wyglądał :-)

Efunia - trzymajcie się !!! Uściski dla Tymuli !!!

no to ja was podziwiam, że wy już o następnych dziecach myślicie, ja się sześć lat zastanawiałam. ::)..pamiętam jak Gabryś miał około roczku i pękła na prezerwatywa - boże, myślałam, że umrę z newrów - tak bardzo nie chaciałam być wtedy w ciąży....ale w końcu troszkę za długo czekaliśmy - zresztą każda różnica wieku ma swoje wady i zalety - zatem trzymam kciuki  ;)

U nas na niektórych meczach dochodzi do burd i niektórzy kibice są proszeni do powrotu do swoich sektorów (czytaj - Magdusia wrzeszczy, rzuca się i drapie itd). A koszulki to sa wymieniane dopiero długo długo póxniej, bo ja zbyt emocjonalnie podchodze i potrafię się rozbeczeć jak ostatnia płaksa.

no dobra, to ja wysylam prosbe o dopisanie:

atas
magdazłodzi
Alunia

cos jeszcze???
znaczy kogos???

a dziewczyny obowiazkowo niech juz szykuja duzo zdjec do wstawienia

TEDDY już sa naszykowane u mnie hehe
Ja wole dlatego mecze raczej w telewizorku oglądac
Choc byłam tez raz na meczy Widzew-Legia i było fajnie

Magdazlodzi, ale my te trybuny w domu mamy, i sektoryu - np. kanapa - kibice Portugalii, podłoga - Czech itd.

reklama
Do góry