reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

ja mam zawsze loze honorowa... na kanapie...

i czasami zapraszam po meczu... kto tam akurat sie w poblizu znajduje... ale nie zawsze... ;)

reklama
no niestety polska liga wg mnie nie ma nic wspolnego ze sportem, wiec nie kibicuje...

.... ale jak juz, to zdecydowanie blizej mi do Polonii

No ja z racij że mąż jest kibicem Widzewa i wogóle bardzo interesuje sie piłka to oglądam tez mecze polskiej ligii
A moim idolem jest Roberto Carlos i bardzo lubie ogladać Ronaldinio w akcijj

A ja się przyznaję bez bicia, że moje zainteresowanie do piłki nożnej ogranicza się do dwóch rzeczy:
- zapytać męża - zapalonego kibica - kto wygrał po meczu
- zapytać czy trafił coś w totomixie ;D
Czyli jak przyjdzie do rozmów o mistrzostwach to ja będę zielona :laugh:

akurat my z Kamilem zupelnie inaczej podchodzimy dom pilki niz wiekszosc ludzi... :)

"gwiazdy" nie robia na nas wiekszego wrazenia, a liczy sie gra zespolowa... i dlatego ja, od 20 dokladnie lat (MS w Meksyku) jestem fanem Holenderskiej pilki... :)
natomiest nikt tak genialnie nie transmituje meczow jak Anglicy... nie wiem, ale tam operatorzy to chyba maja robione specjalizacje z transmisji sportowych... tam kazdy meczyk wydaje sie niewiadomo jak widowiskowy... :)

TEDDY a ty moze ogladasz mecze w orginalnej wersij językowej??
Ja tez lubię oglądać lige angielska.Ale tez włoska
No my jak mieliśmy cyfre to duzo sie angielskiej oglądało a teraz został nam Polsat sport.

reklama
kiedys sieci kablowe mialy mnostwo kanalow angielskich, niemieckich... tam ogladalam...
teraz to tyle, co w normalnie w TV leci...

Do góry